WATAK YODA FILEM STAR WARS JADI PENASIHAT DATO SERI NAJIB

23.9.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

WATAK YODA FILEM STAR WARS JADI PENASIHAT DATO SERI NAJIB. Malam raya gigih update blog kelas sangat kau lekatlekit. Biasa la kalau raya kat bando katanya takde apa sangat nak buat. Masak sikit2 dah settle. Tak balik raya haji kali ni sebab minggu depan nak balik sebab adik den nak nikoh. So, raya sini dulu la..


Bila tak balik raya maka banyak masa terluang la aku kat rumah ni. Bila masa terluang rajin pulak membaca. Almaklumlah membaca kan jambatan ilmu. Tapi terbaca satu artikel ni buat aku tergelak sorang sorang. Aduhai... kesah dogeng jer tapi kelakar pulak. Kesahnya kalau Malaysia adalah tempat tinggal star wars.

Yang paling tak boleh blah.. katanya watak Yoda mesti jadi penasihat pada Dato Seri Najib, PM kita tu. kojaq sungguh lawak kak Shah rukh katanya. Kenapa Yoda?? Sebenarnya aku tak tahu sangat pasal filem star wars ni. Tak tau watak makhluk biru bernama Yoda macam mana. Kenapa dia sesuai jadi penasihat PM pun aku tak sure tapi macam kelakar sangat.

Tu salah satu contoh kalau Malaysia sebagai penempatan makhluk2 dalam filem star wars. Ada 12 lagi perkara yang akan berlaku kalau star wars bertempat di Malaysia. Serius boleh hilang sedih sekejab tak balik raya bila baca artikel ni. Serius lagi kelakar dari Amran fans. Tak caya korang baca kat sini >> 13 Perkara Akan Berlaku Jika Penempatan Star Wars adalah Di Malaysia <<

Sapa lah punya kerja buat artikel merapu ni kan??? Ada2 jer nak buat orang pecah perut. Apapun artikel2 macam sekadar untuk hiburan jer. Hidup kita memang perlu sesuatu yang boleh buat kita gelak.

Moral of the story.. Masa kita sedih kita perlu cari perkara yang mengembirakan. Jadi sapa2 sedih tak dapat balik raya meh baca artikel ni. Selamat Hari Raya Aidiladha. Maaf Zahir Batin

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!