YANG SUKA SHOPPING DI LAZADA KENA TAHU KALAU TAK MENYESAL

14.9.15 Suria Lekatlekit 7 Comments

YANG SUKA SHOPPING DI LAZADA KENA TAHU KALAU TAK MENYESAL. Ramai yang suka membeli belah kat lazada secara online. Selain barangan yang di jual kat situ ada pelbagai jenis & jenama katanya murah berbanding online shop yang lain kan. Kepelbagaian barangan & produk menjadikan lazada antara pilihan penggemar online shopper. Yelah.. apa yang tak jual dari peralatan dapur/rumah,pakaian,gadget elektrik & elektronik. Pendek cerita.. macam macam ada.


Kalau nak cerita pasal apa yang di jual kat Lazada tu memang berjuta patah perkataan la aku kena taip kan. Jadi cukup la korang tau segala mak nenek ada jual kat lazada. Yang penting sekarang korang kena tahu apa yang bakal berlaku di lazada sepanjang 15 - 17 september ni. Jangan terkejut & pengsan pula dengan apa yang aku bagitau. bagi tidak menyebabkan sesiapa kena heart attack.. meh kita tarik nafas & hembus dulu. Tenangkan fikiran & teruskan bacaan dengan sabar.

Clik pada gambar Untuk Lihat Offer & Gunakan Offer ID: 2897 untuk mendapat diskaun setiap pembelian


Mesti korang belum tahu pasal kempen Lazada Brand & seller showroom di mana semua jenama yang terlibat dalam kempen ni akan dalam satu tempat. Istimewanya banyak offer, diskaun & tawaran hebat. Time ni la korang nak merembat sebanyak mungkin barangan berjenama terkenal dengan harga yang murah. Ada jenama tempatan & luar negara. antara jenama besar yang terlibat dalam jualan showroom ni ada LG,Samsung,sony,lenovo,skechers,fossil,elba,Tupperware,Tefal,SK-II,musletech,Tommee Tippee, Asus,Philip, Bose. Bukan setakat rambang mata dah ni.. Boleh jerebu seluruh hati kalau terlepas kempen ni.

Mesti korang nak tahu macam mana nak sertai kempen jualan Lazada Brand & Seller Showroom ni kan. Senang jer... Nak tau macam mana nak sertai sila clik banner di bawah ni untuk maklumat lanjut

Lazada Malaysia
Sekiranya Anda Nak membeli belah di Lazada Boleh menggunakan Id ni untuk mendapat Diskaun :  Offer ID: 2897

Ok.. jangan berlengah lagi serbu mulai sekarang supaya anda tidak terlepas untuk membeli barangan berjenama ni dengan harga berbaloi.

7 comments:

  1. WOW! shopping lagi..yang memang penggemar LAZADA memang takkan lepaskan peluang ni

    ReplyDelete
  2. so far ok je shopping kat lazada.lagi satu semua benda ada..hehe

    ReplyDelete
  3. hai suria rase cam lama pulak akak tak terjah dan komen2 kat sini....kikiki....akak tak pernah dan tak pandai nak shopping online camni....tarik napas panjang cik boss...hahaha

    ReplyDelete
  4. Hai gawat dah dekat, shopping tak sempat

    ReplyDelete
  5. Yeah! Tak kisahlah nak jerebu kat luar tu janji hati ni tak berjerebu kerana tak dapat membeli-belah. Nanti nak pi terjahlah tapikan sebenarnya kita nak cari benda lain yang lagi afdal ni, tak rasalah kat Lazada ada! Takpalah, kita terjah dulu tengok macamana!

    ReplyDelete
  6. adoiiii, kempislah dompet macam ni huuuuu

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com