AWAS BLOGGER! SILA TUKAR BLOGLIST ANDA SEKARANG

5.10.15 Suria Lekatlekit 8 Comments

AWAS BLOGGER! SILA TUKAR BLOGLIST ANDA SEKARANG. Tu dia Amaran keras dari kerajaan blogger katanya untuk menyeru kepada semua rakyat agar tukar bloglist anda sekarang. Dah kenapa pulak nak kena tukar. Ada virus malware menyerang ker? Confirm ramai dah panik sekarang termasuk la aku pun panik jugak ni. Hahahahaha


Kenapa anda kena tukar bloglist. Tapi bukan semua link bloglist yer... Hanya yang letak link http://lekatlekitgurl.blogspot.com je perlu tukar kepada www.lekatlekit.com. Yer.. betul nak habaq kat hangpa aku dah beli domain. Dah ber dot com katanya. Almaklum la setelah sekian lama baru sekarang dapat hidayah nak ber dot com. Dulu tu bukan apa aku tak dapat permission lagi. Bukan senang nak yakinkan boipren yang tak paham pasal blog ni. Even guna duit sendiri hasil dari blog pun keizinan boipren halal tu penting untuk mendapat restu setiap perkara yang kita buat.

Jadi sekarang dia dah nampak blog dah banyak buat bini dia dapat side income so dia dah tak kisah. Apa yang baik nak buat... buat la kat blog tu. Aku pun rasa nak jugak merasa dot com hujung url blog aku kan. Tak mahal pun. Aku minta alongxp buatkan. Mula2 ingat nak book 3 tahun terus tapi atas nasihat ramai aku kurangkan ketamakkan aku bayar sewa domain tu. Aku bayar dulu untuk setahun.

Jadi pada semua geng2 lekatlekit yang ada letakkan link blog lekatlekit sila tukar url ke www.lekatlekit.com yer. Dah takde gurl sebab tuan punya blog pun dah jauh dari zaman gugirl katanya. Nak letak lekatlekitstory.com kot2 la nanti tetiba aku jadikan blog aku sebagai blog jual baju ke, perabot ke.. jual diri.. ops. Jadi elok la letak lekatlekit jer.

Moral of the story... Jangan lupa tukar bloglist anda. Yang mana belum letak link lekatlekit.com tu letak cepat2. Sebagai penyeri katanya sebab blog ni kan paling aktif berhapdet. hahahaha

8 comments:

  1. Tahniah.,.Suria, moga terus aktif berblog dgn artikel demi artikel.

    ReplyDelete
  2. Waaa... dah dot com ya...
    Tahniah Mrs. A ucapkan.
    Semoga terus maju jaya, In Sha Allah.

    ReplyDelete
  3. Terbaik...Tahniah dan selamat berblog.
    Dunia blog mungkin akan sunyi kalau blog ni dan owner blog ni tak ada.
    Sebab owner blog ni yang paling jujur dan suka terus-terang melalui FB.
    Kadangkala keras dan kadangkala lembut. Hehehehe...

    ReplyDelete
  4. cer cita kelebihan tukar domain ni dan harganya juga ...mcm berminat nk tau .....

    ReplyDelete
  5. tak update bloglist pun dia terus redirect ke url berdomain ni.. yg selalu jadi problem tak redirect ke blog sbb tukar url blogspot lepas tu tukar domain.. apa2 pun selamat berdomain...hehehe..

    ReplyDelete
  6. Cantiknya domain..jeles pulak saya..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!