BLOGGER SEMUA MESTI BACA

22.10.15 Suria Lekatlekit 7 Comments

BLOGGER SEMUA MESTI BACA. Sekarang ni ramai yang memilih untuk jadi blogger maka banyak jugak aktiviti2 yang di buat untuk blogger tak kira la secara online atau offline. Bagi blogger yang tak berpeluang untuk beraktiviti di luar alam maya jangan risau kat alam maya pun banyak perkara best boleh buat dengan blog. Benda ni best ni mungkin membawa hasil untuk anda. Contoh seperti contest & GiveAway.


Berdirinya jari saya ni disini adalah untuk mengwarwarkan kepada semua Blogger sekarang sedang berlangsungnya GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY . Kenapa korang mesti join Giveaway ni? Sebabnya... meh tengok apa hadiah yang di sediakan oleh penganjur

Beg Dari Sabah

Set Bio Essence Hydra Tri-action

Tudung Adijuma

Losyen tangan Mary Kay

Pouch serbaguna

Tudung Bawal

Sarung Tangan

Perfume Trendsetter

Krim Herba Blend Shaklee

Topup RM10.60

fridge Magnet

hadiah wang tunai jugak ada. dari RM10, RM20, RM30, & RM50 hadiah wang tunai di sediakan kepada pemenang bertuah.

Yang blogger memang selalu kering idea nak update blog apa kata join Giveaway ni. Manatau rezeki korang menang mana2 hadiah tersebut. Nak join jom terjah GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY

7 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com