BLOGGER SEMUA MESTI BACA

22.10.15 Suria Lekatlekit 7 Comments

BLOGGER SEMUA MESTI BACA. Sekarang ni ramai yang memilih untuk jadi blogger maka banyak jugak aktiviti2 yang di buat untuk blogger tak kira la secara online atau offline. Bagi blogger yang tak berpeluang untuk beraktiviti di luar alam maya jangan risau kat alam maya pun banyak perkara best boleh buat dengan blog. Benda ni best ni mungkin membawa hasil untuk anda. Contoh seperti contest & GiveAway.


Berdirinya jari saya ni disini adalah untuk mengwarwarkan kepada semua Blogger sekarang sedang berlangsungnya GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY . Kenapa korang mesti join Giveaway ni? Sebabnya... meh tengok apa hadiah yang di sediakan oleh penganjur

Beg Dari Sabah

Set Bio Essence Hydra Tri-action

Tudung Adijuma

Losyen tangan Mary Kay

Pouch serbaguna

Tudung Bawal

Sarung Tangan

Perfume Trendsetter

Krim Herba Blend Shaklee

Topup RM10.60

fridge Magnet

hadiah wang tunai jugak ada. dari RM10, RM20, RM30, & RM50 hadiah wang tunai di sediakan kepada pemenang bertuah.

Yang blogger memang selalu kering idea nak update blog apa kata join Giveaway ni. Manatau rezeki korang menang mana2 hadiah tersebut. Nak join jom terjah GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY

7 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!