CERITA PEREMPUAN BERNAFSU MISTIK

16.10.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

CERITA PEREMPUAN BERNAFSU MISTIK. Tu dia malam ni segmen seram serik cerita pasal nafsu pulak. Siapa gamaknya perempuan bernafsu yang menyeramkan ni. Macam mana orang yang bernafsu mistik ni. Dia lebih bernafsu dengan makhluk ghaib & jin ke? Ke dia taste dengan hantu raya yang memang terkenal sebagai hantu perogol. Dari mana datangnya nafsu mistik ni. Jangankan hangpa aku pun tertanya tanya jugak nafsu mistik tu macam mana gayanya. Tak terjangkau akal aku yang suka cerita berunsur mistik ni. Hahahaha


Aku dah cuba google memang tak jumpa apa2 info berkenaan manusia yang bernafsu mistik cuma aku rasa orang yang bernafsu mistik ni mungkin lebih berminat kepada makhluk ghaib kot. Nafsu tak semestinya berkaitan hubungan seks je. Mungkin nafsu merujuk kepada minat @ obses dia terhadap perkara mistik. Macam aku bernafsu nak tonton cerita seram je. Kalau cerita cinta ni sesungguhnya nafsu serakah aku turun ke level paling bawah hahaha.

Mesti korang tertanya dari mana aku dapat ilham nak buat cerita pasal nafsu mistik ni. Terkejut tengok kat keywords blog aku sangkut carian 'perempuan bernafsu mistik'. Dah kenapa pulak blog aku jadi mangsa. Aku perempuan bernafsu normal lagi cuma minat cerita seram je hahaha


Kira ni keywords paling rare la yang pernah sangkut kat blog aku. Rasanya sebelum ni aku tak pernah nampak lagi keyword macam ni terlekat lekit kat blog aku. Sapa gamaknya dok cari perempuan bernafsu mistik. Takkan jin kot dok google. Manalah tau jin pun baca blog aku sebab aku banyak tulis pasal spesis depa. Hahaha

Tak payah la bernafsu mistik sangat... nafsu la kepada benda lain macam bernafsu dengan lelaki yang seksi macam ni ke >> Inilah ciri2 lelaki seksi yang sebenar << Untung2 yang bujang boleh tackle buat suami. ye dak? Dok bernafsu dengan jin tu buat apa. Satgi hidup tak macam orang. Memang ada orang kawen dengan jin tapi tu la kehidupan dia takkan sama macam berkahwin sesama manusia.

Moral of the story.. Jangan melawan fitrah. Bernafsu la seperti manusia normal. Nafsu kuda ke, nafsu hantu raya ke.. semua tu nafsu syaitan & haiwan. Jadi jangan ikut nafsu. hehehe

3 comments:

  1. Pelik2 je diorang dok cari kat blog ko ni dik....kikiki....nafsu mistik yg tak tahan tu...hahaha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!