GAYA SELFIE YANG CONFIRM LELAKI TAK BERANI BUAT

4.10.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

GAYA SELFIE YANG CONFIRM LELAKI TAK BERANI BUAT. selfie ni selalu sinonim dengan perempuan tapi sebab zaman sekarang lelaki & perempuan dah tak banyak beza selain alat sulit. Tu pun kalau yang tak tukar jantina la. Jadi budaya berselfie ni bukan lagi sinonim dengan perempuan. Kalau kat news feed aku bersepah lelaki dok upload gambar selfie dengan muka acah2 macho, manja,gedik bagai. hahahaha, Tapi takat tu je la keberanian seorang lelaki berselfie. Lebih dari tu tak ramai ada confident nak buat.


Lelaki kalau suruh selfie kat puncak menara KLCC memang takde hal la. Tapi cuba suruh selfie dengan gaya & solekkan macam ni?? Rasanya ramai fikir juta kali nak buat sebab tak ada confident. Rasa macam hilang habis kelakian dia. Tapi sebenarnya inilah selfie paling mencabar untuk seorang lelaki bukan selfie kat tempat2 berisiko jatuh boleh hancur berkecai tulang temulang.

Kalau betul anda lelaki yang pantang di cabar.. Meh tengok berani tak korang berselfie macam ni >> Adakah Anda Seorang Yang Yakin Berselfie? Jom tengok apa yang korang boleh dapat dengan selfie macam ni. <<  So, lelaki boleh ke tidak buat? Kalau boleh jangan sia siakan peluang yang terbuka luas tu. Rebut peluang dengan sahut cabaran selfie tu.

Apapun.. Selfie bukan perkara yang salah tapi jadi salah mungkin pada cara. Jadi berselfie la dengan perkara2 yang betul. Tak payah la nak selfie dengan mayat, jenazah bagai tak kira la milik ahli keluarga kita atau orang lain. Nampak sangat tak menghormati orang yang dah meninggal dunia. Aku tengok trend macam tu mula di pratikkan dah. Terbaru aku nampak selfie seorang perempuan dengan seorang kanak kanak meninggal dunia akibat jerebu. Tak faham aku.. time sedih pun still ada mood nak berselfie.

5 comments:

  1. Kalau badan sado macam mana sekali pun...dok posing cam tu...hurrmmmm

    ReplyDelete
  2. Siyes ambe tak brani. Jambuuuu...Lgpun kebanyakkan gambar ambe tak elok. Hehehe...

    ReplyDelete
  3. Serius x berani! bukan apa.. sebb kadang kadang boleh nampak bodoh kan diri sendiri pun ada.. lagi 1 menyerupai perempuan kan tak baik.. hahahah
    #deep !

    Cara Letak Code Css Di Blogspot

    ReplyDelete
  4. jangan le posing gitu rupe.. huhuh

    ReplyDelete
  5. perempuan dan yang macam perempuan sukalah berselfie macam tu haha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!