INILAH WAJAH LELAKI PALING SEMPURNA DIMATA PEREMPUAN

24.10.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

INILAH WAJAH LELAKI PALING SEMPURNA DIMATA PEREMPUAN. Sekarang tengah viral gambar PM kanada yang hensem giler katanya. Alahai PM Malaysia pun ensem jugak walau dah kategori warga emas. Dah tak heran tengok perdana menteri hensem ni. Takde apa yang menarik sangat pun bagi aku sampai nak teruja bergegar getar segala tulang temulang bagai. Tak tau la kan mungkin faktor dah kawen & berstatus isteri & ibu.

Sumber Google

Tapi bagi aku la kan.. Wajah paling sempurna setiap hari aku tengok & pandang. Adalah suami & anak sampai aku rasa bersalah kalau tengok muka lelaki lain & terkomen "hensemnya". Serius aku rasa macam tak best je macam tu. Sampai aku taknak rasa mana2 lelaki dalam dunia ni lebih ensem, lebih menarik dari suami sendiri. Aku sentiasa jaga hati, jaga perasaan agar tak terbabas. Aku takut tercurang walau hanya dengan pandangan & dalam perasaan. Aku sayang suami.. aku sayang anak.. Aku tak pernah doakan supaya aku di temukan dengan orang yang lebih baik tapi doa aku setiap hari moga suami aku akan jadi suami yang terbaik.

Ni La kot Perdana Menteri Kanada Yang Baru sedang jadi viral oleh wanita2 seluruh Malaysia sekarang. Perempuan negara lain aku tak sure.. aku banyak di kelilingi orang2 Malaysia je. Komen aku.. Entahlah jangankan nak bergetar tulang rusuk jari pun takde rasa menggigil tengok rupa dia. Biasa je aku tengok. Rupa lelaki mat saleh. hehehe. Sumber Google

Kadang2 keterbukaan wanita wanita sekarang dalam menyatakan perasaan pada lelaki lain di laman sosial walau atas dasar peminat dengan public figure aku rasa macam... hurmm.. susah nak cakap. Aku rasa macam tak best bila bila seorang perempuan berstatus seorang isteri memuji lelaki lain berlebihan secara terbuka. Aku bukan kata aku baik.. cuma aku rasa tak best jer. Nak2 lagi yang terlebih feel tengok drama @ filem cinta.. Caption2 depa tu kadang2 macam nak cakap suami depa takde ciri2 yang sweet macam dalam cerita depa tonton. Nama pun cerita.. watak tu di reka & dah di susun perjalanannya. Lelaki tetap manusia.. mustahil boleh jadi sempurna macam cerita cinta.

Biarlah laki kita tak sado macam Zul Ariffin, Tak hensem macam Pm kanada yang tengah viral asalkan dia ada ciri2 yang buat kita senang hati & sentiasa rindukan dia macam ni >> Terbongkar! Lelaki Yang Mampu Buat Perempuan tergoda sebenarnya Bukan Lelaki Hensem Atau Sado << Sebenarnya mendapat pasangan yang kurang menarik dari segi rupa paras ni sangat beruntung tau! Kebanyakkan pasangan macam ni lebih melihat pasangan dia terlalu istimewa berbanding mendapat pasangan yang punya rupa pujaan ramai ni. Apalah yang seorang perempuan harap selain pasangan dia melihat dia lebih sempurna berbanding wanita lain walau hakikatnya kita masih serba kekurangan segala sudut, kan?

Moral of the story.. tak kira dari pihak lelaki atau perempuan.. jaga hati, jaga pandangan. Curang bukan hanya pada perbuatan tapi juga boleh terjadi dengan pandangan & perasaan tanpa kita sedar.

2 comments:

  1. Thorrbaeekkk.. Tepat, padat, melekat lekit gitu.. Bertuah suami puan..

    ReplyDelete
  2. Betol3x yg ni hakak setojo sangat2 dik...pls la jgn nak banding2 kan somi kite dgn hero drama cintan cintun tu...depa belakon ja pon siap dapat bayaran lagi...kat luar takdenye diorang nak buat camtu...hehehe

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!