JANGAN BOOK TIKET FLIGHT SEBELUM ANDA TAHU TENTANG GOLD COAST

10.10.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

JANGAN BOOK TIKET FLIGHT SEBELUM ANDA TAHU TENTANG GOLD COAST. Dah dekat2 hujung tahun ni rasanya ramai yang dah plan nak pergi bercuti. Nak pergi bercuti ni seeloknya survey & google dulu destinasi yang kita nak pilih sebagai tempat percutian. Bukan apa takut main redah je kita jadi tak enjoy dengan holiday kita nanti. Atau mungkin kita jadi macam kera masuk bandar. Kena kejutan dengan budaya orang kat tempat tu. Jadi kemudahan yang ada sekarang gunakan sebaik mungkin supaya kita tak silap pilih tempat untuk pergi bercuti.


Mungkin ada yang dah senaraikan Gold Coast, Australia sebagai destinasi percutian hujung tahun nanti. tapi nanti dulu jangan book tiket flight sebelum korang semua baca 10 Perkara tentang Gold Coast, Australia ni. Kenapa mesti baca dulu.. Alasan dia sama macam perenggan di atas. Siapa tahu mungkin tempat tu bukan citarasa korang. Ia langkah Awal supaya percutian anda jadi percutian yang berbaloi & tidak rugi.

Jadi ini yang perlu anda tahu sebelum book tiket flight ke Gold Coast, Australia >> 10 Perkara Tentang Gold Coast Australia <<

Bagi yang dah habis melawat Malaysia boleh la pergi oversea. Bagi macam aku ni ada lagi tempat2 kat Malaysia yang aku belum pernah pergi rasa tahun ni nak cuti2 Malaysia je. Tu pun kalau tahun ni ada rezeki pergi bercuti kalau tak kita postpone next year je la.

Moral of the story.. Nak pergi bercuti kat tempat2 pertama kali kita kunjungi elok la survey serba sikit tentang selok belok tempat tu & ambil tahu sikit tentang cara hidup, makanan, tempat menarik yang ada kat sana. Nak2 lagi kat negara bukan Islam. Tu kira langkah persediaan awal la.

2 comments:

  1. Belum lagi nak pergi bercuti di obersea nampaknya.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!