JANGAN TERKEJUT BILA TAHU TENTANG SONY XPERIA C5 ULTRA

28.10.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

JANGAN TERKEJUT BILA TAHU TENTANG SONY XPERIA C5 ULTRA. Sony antara handphone yang aku suka dulu sebelum kemunculan smartphone sebab camera dia memang cantik. Tapi sejak dah berkahwin asben aku dah belikan tab & smartphone brand samsung maka aku cuba melupakan terus cinta aku terhadap sony ni. Tapi ada jugak keinginan nak miliki sebiji sony xperia ni cuma aku ni duduk rumah. kadang2 semakpon yang ada pun tak ber caj baterinya. kadang2 anak aku dok lenjan tengok youtube. Aku banyak guna tab & pc jer untuk online. So, aku tak suka pembaziran.. sebab camera dia je aku suka takkan aku nak seludup duit suami suruh beli sony xperia, ye dak? tapi kalau tetiba dia belikan.. tak boleh nak kata apa la kan. hahahaha


Bila dah kita tak guna brand tu maka kita ni kurang la ambil tahu apa best, apa tak best & apa sebenarnya yang terkandung dalam kecanggihan  Sony Xperia nak2 lagi yang model c5 Ultra ni. Lagi la tak pernah tahu. terkejut jugak la bila tahu tentang Sony Xperia C5 Ultra smartphone ni. tak sangka pulak yang ada dalam smartphone tu macam tu. isk.. isk.. tak sangka betul. Kalau korang nak tahu Apa yang Ada pada Sony Xperia C5 ultra Smartphone meh tengok kat sini. Confirm korang pun tak sangka jugak >> 7 Perkara Yang Ada Dalam Sony Xperia C5 Ultra <

Moral of the story.. teknologi di cipta untuk memudahkan manusia tapi kadang2 teknologi juga memudaratkan manusia. Bukan salah teknologi tapi manusia yang salah guna. Jadi gunakan kecanggihan teknologi untuk perkara yang betul Insya Allah membawa manafaat yang lebih besar & berganda dari harganya.

3 comments:

  1. Pernah guna sony...dan syg sgt kt dia...tp apa daya...rosak sudah

    ReplyDelete
  2. Iday suka pakai sony dulu, sony ericson jenama ape ntah lupa . hehehe lepast tu sekarang baru pakai samsung. hehehe

    ReplyDelete
  3. menarik aku dah tgk dah ...mmg terasa nk beli la ...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!