LAGU TEMA CINTA SHAHEIZY SAM & JULIANA EVANS

6.10.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

LAGU TEMA CINTA SHAHEIZY SAM & JULIANA EVANS. Itulah lumrah orang bercinta.. Mesti ada lagu tema katanya. Lepas putus mula la meroyan bila terdengar lagu tema cinta tu. alah.. tak payah memalu mengaku je la hangpa memang ada buat perangai macam tu masa bercinta dulu tak kira la couple hangpa sekarang jadi ex atau jadi husband.


Biasa la manusia & lagu memang tak dapat di pisahkan.. Sebab lagu pun di inspirasi dari kehidupan manusia & makhluk bumi jugak. Jarang orang nak buat lagu pasal makhluk asing. Lagu pasai hantu pun ada orang cipta sebab hantu pun tersenarai sebagai makhluk bumi jugak cuma kehidupan dia je di alam ghaib yang tak semua orang boleh nampak.

Lagu2 cinta ni aku paling suka dengar lagu dari seberang. Lirik & melodi dia memang kalau lagu frust kita pun boleh rasa frust walau bukan dalam mood frust katanya. Memang menusuk kelambu sungguh. Kalau lagu romantik tu yang belum kawen mesti rasa esok jugak nak kawen sebab nak rasa feel romantikaditampoi macam dalam lagu2 indonesia tu. hahahaha

Macam tu jugak dengan kisah cinta antara Shaheizy Sam & juliana Evans ni. Depa pun ada lagu tema jugak. Pelangi cinta Shaheizy Sam & Juliana Evans bukan lagi rahsia kalau korang ikuti perkembangan & kisah mereka. Perjalanan Pelangi cinta mereka memang sangat berliku. Banyak dugaan yang terpaksa di tempuhi.

Siap ada OST lagi Pelangi Cinta mereka ni, Memang sweet like kencing manis la kisah percintaan mereka ni. Nak2 lagi sambil dengar OST pelangi cinta ni. Lagu yang ditulis dan dinyanyikan oleh Izzy Muhammad. bertajuk Pelangi ni memang buat mood jiwang karat On la. Yang takde couple confirm peluk bantal sambil dengar lagu ni. Kalau korang nak dengar & tengok video babak2 romantik antara Shaheizy Sam & Juliana Evans boleh tengok kat sini >> OST Pelangi Cinta Shaheizy Sam & Juliana Evans <<

Moral of the story.. nak feel lagu apapun takpe jangan sampai meroyan sudah. Manalah tau dok dengar lagu orang putus cinta sampai jadi kemurungan ke hapa tu pun payah jugak. Patut orang macam tu kena dengar lagu2 nasyid berunsur keagamaan jer sebab dia memang sangat2 menjiwai lagu. Untung lepas dengar lagu nasyid terus kembali ke pangkal jalan.

3 comments:

  1. Naseb baik ambe tak meroyan sangat.
    Sebab tak byk sgt becinta dulu-dulu.
    Huduh la katakan...
    Sengkek plak tu...

    ReplyDelete
  2. tiba2 teringat encik hubby saya pernah ckp aritu... lagu2sekarang ni dah tak de puitis2 mcm lagu dulu2... katanya sekarang semua lagu direct je... huhuhu ye jugak rasanya...

    ReplyDelete
  3. saya bercinta lepas berkahwin.. hihih

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!