NAJIS BEKU DARI ANGKASA JATUH ATAS BUMBUNG RUMAH

26.10.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

NAJIS BEKU DARI ANGKASA JATUH ATAS BUMBUNG RUMAH. Terbaca berita najis jatuh dari angkasa ni nak tergelak pun ada. Nak kesian pun ye jugak. Aduhai.. kadang2 sebab tahi je boleh berlaku kerosakkan harta benda orang lain. Nak2 lagi kalau benda tu jatuh dari tempat tinggi dalam keadaan beku. Sapa punya kerja la ni melepaskan najis beku dari atas sana. hahahaha


Kesian sepasang suami isteri ni akibat najis beku yang di syaki di lepaskan oleh pesawat tak bertanggungjawab jatuh atas bumbung rumah mereka & menyebabkan kerosakkan. Yang depa pening ni macam mana nak claim insuran. Takkan nak cakap bumbung rosak sebab di timpa najis. Macam pelik je kan. hahahaha

Sumber Harian Metro

Nak tuduh mana2 pesawat tak tau pesawat mana ye dak? bak kata pepatah sapa nak mengaku tahi dia ye dak? Orang berak kat tandas awam tak flush pun tak mengaku tahi dia.. apatah lagi taik yang jatuh dari ribuan kaki atas sana.

tak baik buat orang tua2 macam tu.. kesian depa. Nak menjawab dengan pihak insuran pun jadi serba salah.

4 comments:

  1. yang pasti ni first time saya tengok najis dalam bentuk ketulan ais.. hahahah

    ReplyDelete
  2. Pernah tgk dalam CSI...ingatkan sekadar cerita....najis jatuh atas kepala...pecah kepala orang tu...di bawa ke makmal...tgk3...najis dr pesawat rupanya

    ReplyDelete
  3. ingatkan taik ni exploded kat udara ...sbb high pressure kan .. rupanye membeku pulak ....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com