NAJIS BEKU DARI ANGKASA JATUH ATAS BUMBUNG RUMAH

26.10.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

NAJIS BEKU DARI ANGKASA JATUH ATAS BUMBUNG RUMAH. Terbaca berita najis jatuh dari angkasa ni nak tergelak pun ada. Nak kesian pun ye jugak. Aduhai.. kadang2 sebab tahi je boleh berlaku kerosakkan harta benda orang lain. Nak2 lagi kalau benda tu jatuh dari tempat tinggi dalam keadaan beku. Sapa punya kerja la ni melepaskan najis beku dari atas sana. hahahaha


Kesian sepasang suami isteri ni akibat najis beku yang di syaki di lepaskan oleh pesawat tak bertanggungjawab jatuh atas bumbung rumah mereka & menyebabkan kerosakkan. Yang depa pening ni macam mana nak claim insuran. Takkan nak cakap bumbung rosak sebab di timpa najis. Macam pelik je kan. hahahaha

Sumber Harian Metro

Nak tuduh mana2 pesawat tak tau pesawat mana ye dak? bak kata pepatah sapa nak mengaku tahi dia ye dak? Orang berak kat tandas awam tak flush pun tak mengaku tahi dia.. apatah lagi taik yang jatuh dari ribuan kaki atas sana.

tak baik buat orang tua2 macam tu.. kesian depa. Nak menjawab dengan pihak insuran pun jadi serba salah.

4 comments:

  1. yang pasti ni first time saya tengok najis dalam bentuk ketulan ais.. hahahah

    ReplyDelete
  2. Pernah tgk dalam CSI...ingatkan sekadar cerita....najis jatuh atas kepala...pecah kepala orang tu...di bawa ke makmal...tgk3...najis dr pesawat rupanya

    ReplyDelete
  3. ingatkan taik ni exploded kat udara ...sbb high pressure kan .. rupanye membeku pulak ....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *