PENGALAMAN SERAM DI SAKAT HANTU STESEN MINYAK MERSING

24.10.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

PENGALAMAN SERAM DI SAKAT HANTU STESEN MINYAK MERSING. Awai sungguh segmen lekatlekit seram serik bersiaran hari ni. Almaklum la hari minggu penuh jerebu katanya. Mereput lagi la minggu ni dalam rumah kalau bacaan jerebu masih di level tidak sihat. Takut sangat jatuh sakit katanya... Takpe la, at least tak terusik duit dalam account sebab aku bukan jenis online shopper. Duduk rumah memang tak luak la duit dalam account.

Sumber Google. Sekadar Hiasan

Sebab takde isu best nak di kupas kupis & kopek dengan rakusnya setakat ni maka meh la kita baca cerita seram santai di siang hari. Alkisah seorang mamat ni 2 kali kena sakat dengan makhluk tu. Dua2 kat stesen minyak di mersing pulak tu. Cuma dua stesen minyak yang berbeza la.

Kejadian pertama katanya berlaku masa bujang waktu tu dia dalam perjalanan dari terengganu ke Johor Baharu. Sebab mengantuk sangat dia singgah la nak tidur sekejab di sebuah stesen minyak area mersing. Katanya stesen minyak tu bersebelahan tokong (Rumah Ibadat Budhha). Dia cari port yang gelap sikit nak tidur. tengah sedap2 tidur dia terbangun tengok ada seorang perempuan elok je lepak sebelah dia. Maybe sebab dia rasa semacam sempat dia azan & awek tu tetiba hilang. Sah2 la tak berapa awek sangat la kan kalau dengar azan terus blah.

Kejadian kedua katanya dia dah kawen. Masa tu dia dengan bini dia. Stesen minyak kat mersing jugak tapi bukan stesen minyak yang sama dia pernah kena sakat masa bujang la. Tengah sedap2 tidur katanya.. dia terbangun sebab ada orang ketuk cermin tingkap kereta. Bila terbangun dia.. dia nampak satu susuk tubuh tak berbaju dengan muka pucat. Takde nak soal siasat dah hapa.. terus dia menjerit sambil start enjin terus pecut sampai terkejut bini dia dengar jeritan jantan macam tu. Sampai macam tu punya penakut. hahaha

Sumber : kelab Kisah Seram

Moral of the story yang suka sangat singgah stesen minyak terutama time malam2 untuk buat 8 perkara ni >> 8 Perkara kecemasan Yang Orang Suka Singgah & Selesaikan Di Stesen Minyak << hati hati la yer. Jangan kena sakat pulak macam mamat dalam cerita ni. Almaklum la stesen minyak sekarang dah berfungsi macam RnR dah sekarang. Bukan takat manusia hantu pun suka singgah.

2 comments:

  1. Beraninye dia dok tido tempat2 camtu tapi kalau dah terpaksa kan ape bole buat kang memandu time mengantuknlagi bahaya kit...sedo2 dah kat spital pulak

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!