PEROGOL BAKAL BERDEPAN HUKUMAN SUNTIKAN HAPUSKAN NAFSU SEKS

22.10.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

PEROGOL BAKAL BERDEPAN HUKUMAN SUNTIKAN HAPUSKAN NAFSU SEKS. Tu dia.. Moga baca tajuk ni para perogol & pencabul terus dapat hidayah & insaf untuk melakukan jenayah tersebut. Bukan apa sekarang jenayah rogol & cabul memang di tahap membimbangkan. Nak2 lagi golongan pedofilia juga semakin berkembang pesat. Sasaran dia bukan sahaja remaja & orang dewasa malah kanak kanak jugak tak terkecuali. Jadi elok sangat la hukuman macam ni di laksanakan. Baru ada akai.. Biar dia rasa azab macam mana tiada lagi nafsu seks selepas ni. hahahaha

Sumber Google

Tapi jangan suka sangat sebab kat Malaysia hukuman macam ni belum ada. Cuma kat luar negara je ada. Sekarang Indonesia juga katanya dah mula meluluskan hukuman macam ni terhadap pesalah rogol & cabul. memang hukuman ni macam agak kejam tapi bial di fikiran kekejaman golongan perogol ni. Ada yang sampai sanggup membunuh. Kalau masih ingat kes adik nurin dulu.. Pastinya kita sebagai mak bapak rasa macam ada baiknya hukuman macam ni. Cuma tu la mungkin kena semak jugak dengan undang2 Islam. Sebab Islam dah sediakan undang2 sebaik untuk umat manusia.

Sumber Harian Metro

Manusia akhir zaman memang nafsu dah semakin tak masuk akal. Sampai baby pun ada manusia bernafsu nak lakukan perkara tak senonoh. Kita yang normal tengok baby rasa nak cium2 jer geram tapi orang yang bernafsu pelik ni tak tahu la apa yang depa teransang sangat tengok baby. Jadi pada mak bapak tu tak payah nak rasa anak hangpa baby boleh biar berbogel atau upload gambar bogel tanpa rasa bersalah. Sekarang ni kan trend buat photoshoot baby newborn dengan gambar bogel. Tutup tang tut jer tang lain buka. Ingat dah tak selamat. Tak nampak macam korang ibu yang trendy @ urban sangat dengan buat macam tu. nampak macam mak bapak zaman paleotik,maseolitik je sebab bogelkan anak. Kalau rasa nak jadi ibu paling cool,stylo,trendy & urban ni yang patut korang buat >> 5 Ciri-Ciri Ini Membuktikan Anda Ibu Yang Paling Cool & Trendy Di Dunia!

Moral of the story.. Semoga semua perogol & pencabul di dunia di beri petunjuk & hidayah & kembali ke pangkal jalan sebelum nafsu mereka di rampas. hehehe

5 comments:

  1. Nak kesian tapi padam muka, sape suruh masa rogol cabul tu takde perasaan sangat. Memang elok sangat, tappi risau ada kesan sampingan, kononnya nak balas dendam ke ape. Huhuhu

    ReplyDelete
  2. takutnye hai dunia skrg ni ..mmg ptt buat aku mmg setuju sgt

    ReplyDelete
  3. Suntik2 nak buat ape potong terus lagi bagos...nak2 perogol kanak2 tu...dasar setan bertopeng kan manusia...pi la chowkit sana lepaskan nafsu...manusia takdak akai sungguh

    ReplyDelete
  4. Tak pernah pun photoshoot baby....apalagi nak pakaikan kostum pelik pelik kat baby....

    ReplyDelete
  5. Bunuh pastu jual organ lg bagus.. baik utk ekonomi duit pun dpt, buatpe bazir nak cucuk2, siap bg makan dalam penjara lagi.. Hapuskan je setan2 nih hehe

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!