SET PRODUK BIO ESSENCE UNTUK BLOGGER

12.10.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

SET PRODUK BIO ESSENCE UNTUK BLOGGER. Hari ni kita mulakan kisah dengan cerita keterujaan seorang blogger yang pertama kali jadi penaja untuk GA yang di anjurkan sebuah group blogger. Yelah.. tahun ni gamaknya banyak dia dapat hidayah dalam berblog. Dari tukar ke template blog sampai la tukar ke dot com sekarang dah melangkah maju setapak jadi penaja untuk GA. Nak buat GA sendiri tak mampu lagi dari segi komitmen. Kalau setakat hadiah tu rasa macam takde hal sangat nak adakan.


Maka blogger ni yang memula blur jugak nak taja hadiah apa. Kalau pakej percutian ke luar negara memang tak mampu la. Tuan penaja pun tak nak taja untuk diri sendiri pun tak mampu katanya. Maka membawa diri dengan hati yang blur ke guardian mencari apa yang best untuk menjadi tajaan. Kalau masuk guardian, pantang tak membelek produk bio essence katanya. Kalau terbelek rasa macam berdosa tak terbeli. tetiba mentol menyala atas kepala... Maka itulah hadiah untuk di taja nanti.

Jadi mana2 blogger yang nak menang set bio essence hydra tri-action ni bersama hadiah2 dari penaja lain yang tak kurang best jom follow blog Kathy R'Bain. Bila2 masa sahaja Sis Kathy akan lancarkan GA tersebut. tak lama lagi dah.

Yelah zaman sekarang ni senang je nak dapat hadiah. Online & join contest boleh dapat hadiah. isi minyak kat petronas pun boleh dapat hadiah. Jadi tak rugi buat pelaburan kat petronas. Ni bukan contest dari petronas yer tapi hadiah untuk semua pelangan setia petronas yang ada kad mesra.hadiah pun boleh tahan gempak jugak. Tak caya tengok kat sini >> Ada tak dengar pasal hadiah edisi terhad PETRONAS ini?<< Hope tak ada yang mengamuk la kalau kehabisan stok. Jadi pelanggan setia petronas cepat2 la tengok tawaran hebat ni.

Moral of the story.. Orang yang rajin Insya Allah ada tuah tak kira la rajin join contest atau rajin isi minyak kat petronas. Jangan jadi macam aku yang rajin tulis blog jer yang lain2 tak berapa rajin hahahhaa

1 comment:

  1. ala..nak jugak..mintak2 sponsor pum boleh join jugak..hehehe...kita nak try jugk la pakai bio essence ni.,bape set ni eh!!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!