TAHNIAH EZAD LAZIM @ EZAD EXIST DAPAT ANAK KEDUA

5.10.15 Suria Lekatlekit 7 Comments

TAHNIAH EZAD LAZIM @ EZAD EXIST DAPAT ANAK KEDUA. Aku memang follow ezad lazim yang dulu orang kenal sebagai ezad exist sebab dia kan bekas vokalis kumpulan exist selepas mamat. Sekarang ni dia bergerak secara solo. Lagu yang tengah popular sekarang lagu hati mati yang menjadi lagu tema untuk drama TV3 Wadi. Kalau korang follow drama tu rasanya pernah dengar lagu terbaru ezad lazim ni.


Pernah jugak keluar melodi pasal isu bini dia yang mengidap sejenis ketumbuhan dalam perut ke hapa semasa mengandung anak kedua. So, risau jugak la sebab bini dia tetap nak meneruskan kandungan kedua tu. Risiko tu ada tapi Allah lebih tahu segalanya. Alhamdulillah tengok update terkini ezad katanya isteri beliau selamat melahirkan anak kedua mereka. Lelaki pulak kali ni. Yang sulung perempuan. Dah sepasang anak penyanyi Ezad Lazim


Apapun tahniah kepada Ezad & isteri walau bini dia pernah block aku sebab aku kutuk syasya solero. Hahaha.. takpe la small matter je. Yang retis laki dia bukan dia. So, aku tetap supporter Ezad Lazim. Takde la rasa marah atau berdendam pun sebab isu tu cuma isu salah faham je.

Bulan ni ramai pulak retis dapat anak kan?? Gamaknya bulan beranak berganti ganti di kalangan retis kot. hehehe

7 comments:

  1. Xthu pula ni ank no 2. Haha.. Ingt bby first. Thniah..

    ReplyDelete
  2. Akak suka lagu dia tu..sejak ada lagu baru tu nampak la dia aktif sikit sekarang..dulu senyap je..sampai kan akak tak tahu rupanya ini anak kedua dia..ingtkan anak sulung.

    ReplyDelete
  3. best lagu tu.
    btw baru tukar domain ke? tahniah! hahaha

    baca juga: Cara Letak Code Css Di Blogspot

    ReplyDelete
  4. alhamdullilah...kanser die cmner ye..cian rasa

    ReplyDelete
  5. Thanks atas ucapan itu. Ambe ni biras ni Ezad merangkap adeq ipar wifey beliau. Hehe.
    Ambe mohon maaf bagi pihak kakak ipar ambe kalau ada apa-apa yang silap yer.

    Sasha Solero tu ada link ngan mereka-mereka jugak. Hahhaa...Kecik dunia ni.
    Alhamdulillah, ambe bukan trgolong dalam artis. Ambe orang biasa sahaja.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!