YANG SUKA KE GENTING HIGHLAND MESTI BACA

1.10.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

YANG SUKA KE GENTING HIGHLAND MESTI BACA. Ramai orang suka ke genting highland sebab kat situ merupakan taman tema bukan je budak2 suka malah mak bapak budak pun tak kurang teruja nak pergi. Tempat sejuk boleh la feelling macam pergi negara eropah. Yelah.. nak merasa pergi oversea budget tak pernah sempat nak kumpul jadi kita pergi genting highland sudah. Merasa la pakai baju sejuk katanya.


Ramai yang suka pergi genting highland sebab nak main permainan yang super extreme kat sana. Aku pun suka jugak genting ni sebab salah satu tempat yang aku rasa boleh buat anak aku happy. Yelah.. bila dah jadi mak mak ni kebahagian kita adalah melihat orang2 yang kita sayang bahagia terutama anak la. Sebab Genting seperti tema dia Kota Keriangan, memang mampu la buat ibu & anak riang bila kat sana.Kita pun boleh feel kanak kanak balik sebab takde sapa yang kisah kau nak act macam budak2 main semua permainan sebab kat situ memang tempat orang bermain selain bermain judi. hahahaha  tapi ramai yang tak tahu apa perkara yang lagi best boleh buat kat sana. Maybe benda ni save budget dari bayar permainan kat taman tema genting tu. Kalau buat benda ni kat genting dalam cuaca sejuk macam tu.. Memang fantasia bulan madu la. Nikmatnya seperti malam pertama katanya. Hahahaha

Bukan semua tempat boleh buat benda ni. Kalau buat pun mesti feel dia tak sama macam buat kat tempat2 sejuk. Kalau Nak tau buat benda apa yang best sangat kat tempat yang cuaca macam kat genting meh tengok sini >> Perkara Paling Syok Buat Di Genting <<

So, kalau ke genting make sure buat benda ni tau. Jangan tak buat nanti mesti teringat ingat kenikmatan yang korang terlepas kat sana. hehehe...

2 comments:

  1. Lama dah tak pergi sana. Dah okay ke outdoor game kat sana?

    ReplyDelete
  2. Lama juga wan tak gi Genting. 6 tahun jugak la kot.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com