BELL NGASRI KANTOI DALAM MAKMAL ROKOK HARAM

20.11.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

BELL NGASRI KANTOI DALAM MAKMAL ROKOK HARAM. Bell Ngasri @ Ngasrizal Ngasri.. Tak kenal? Alah.. manjang muka dia keluar tv dalam drama2 @ rancangan2 komedi. Kecik2 takde la berlakon drama komedi bila dah dewasa tetiba muncul pulak bakat komedi dia. Bagi aku bakat lawak dia tu, not bad. Memang enjoy la tengok dia berlakon drama komedi ni. Lawak dia sentiasa menjadi. Dia pun nampaknya lebih menyerlah dalam lakonan berbanding adik beradik dia yang lain. Lepas berumahtangga semua slow dah berlakon.


Selain berlakon, Dia banyak jugak terlibat dalam iklan2 TV & media sosial walau dia sendiri tak ada account media sosial. Kalau yang ada katanya cuma di create oleh peminat. Dia memang tak handle apa2 fanpage kat media sosial.

Memandangkan sekarang ni kerajaan bukan main serius nak membenteras  barangan seludup.. tak kira la rokok ke, minyak ke,produk kecantikan ke,baju,seluar,beg.. Asal seludup jer semua depa akan benteras habis habisan. Gila kau tak benteras.. kurang la kutipan cukai kalau barangan seludup berleluasa kat Malaysia ni. hehehehe. Retis ni pun tak terkecuali dari terlibat.

Tapi Apa kes pulak tetiba Bell Ngasri kantoi kat makmal rokok haram ni? takkan kot Bell Ngasri terlibat dalam benda2 macam ni.. Kenapa tak cukup je job2 berlakon yang dapat? tak baik kita tuduh2 dia kan kalau tak tau apa cerita sebenarnya. Aku pun tahu cerita ni dari video ni >> Kantoi! Aksi Dalam Makmal Di Rakam << Kebetulan memang ada Bell Ngasri dalam video tu. Apa dia buat kat situ? Kalau nak tau korang tengok video tu sendiri. Kang aku tulis takut silap fakta jadi fitnah pulak. Bukti semua ada kat dalam video tu, jadi tengok & nilai sendiri.

Moral of the story.. Bak kata kiah propa.. hati hati ada yang memerhati. Peace Yo!

1 comment:

  1. Huhu..apa dia buat?sayang quota nak tgk video klip...hihi

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!