CLASSIC WORLD ENTERTAINMENT SEMAKIN KURANG SERAM

15.11.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

CLASSIC WORLD ENTERTAINMENT SEMAKIN KURANG SERAM. Sedih jadinya hati aku ni.. Bila tempat yang selama ni menjadi sumber inspirasi seram aku dah semakin suram & kurang seram. Mula2 kat selayang Mall.. tutup. Lepas tu kat e@curve pun menerima nasib sama. Tinggal kat wangsa walk tu pun tadi aku singgah dah tak berapa menyeramkan macam dulu.


Yelah.. tak banyak dah koleksi filem2 seram terbaru atau yang lama. Macam nak habiskan stok yang ada jer. Tapi kalau dah masuk tu pantang keluar tanpa bagi apa2 sale kat classic world entertaiment katanya. Beli jugak la 3 dvd filem. 2 tu maybe baru sikit yang satu tu tak berapa baru sangat. Melayu, Thailand & english movie. Macam wajib pulak aku kalau sekali beli mesti 3 dvd katanya. yelah.. walaupun kat situ murah.. Tapi tak semurah Ah Lang Nun punya rega. Almaklum Original katakan.. 3 dvd RM40 sebab dvd filem uncle mejar david teoh rega sampai RM20. Tapi sebab tajuk dia atractive sangat.. Rasa macam nak tengok. Macam biasa filem2 MiG ni banyak aku tengok untuk mengkritik jer. Ok la tu.. At Least aku bagi publisiti jugak melalui kritikan kasih sayang aku ni kan. Ni kalau Ah Lang Nun RM40 dapat juga 8 dvd ni. Ok la tu.. kalau kat tempat lain 1 dvd cecah 30-40 hengget.


Hope cawangan classic world entertainment kat wangsa walk ni tak tutup la sebab kalau tutup tak tau kat mana lagi aku nak memburu hantu bagi meneruskan perjuangan mengumpul koleksi filem seram sebanyak mungkin. Yelah.. aku nak tengok wayang keadaan tak mengizinkan nak berdating dengan asben macam dulu katanya.So tengok dvd je la.. Tu pun aku tak rasa kurang bahagia tang mana2 pun sebab tak boleh keluar berdua dengan asben macam sebelum ada anak katanya. Biasa la kitaran hidup manusia.. tak selamanya kita akan berdua.

Apapun semoga Classic world terus bersamaku agar dapat aku menyumbang sepuluh dua puluh ringgit kat situ. Kalau kat wangsa walk tu pun dia bungkus ikat tepi.. Maka terpaksa aku tukar hobi jadi online gamers tegar pulak sebab dah tak tau nak cari dvd original yang murah kat mana. Manatau boleh dapat RM180,00 hanya dengan main game jer. Apa.. ingat main games online sekarang tak boleh mendatangkan sumber pendapatan ke? Sekarang ada dah online gamers boleh buat duit dengan hanya main games secara serius jer.. Tak caya tengok sini >> Inilah Games Online Yang Boleh Mendatangkan Duit Untuk Anda Tapi Bukan Judi, ok! <<

2 comments:

  1. bgs la sis.... dpt gak beli yg ori.... kt kedah, tak byk kedai vcd nak cari citer baru ori x byk pilihan....

    ReplyDelete
  2. mm.. hantu skrg dah x seseram dlu.. mungkin effect nye

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!