PERHATIAN! PILIHANRAYA MEDIA SOSIAL SUDAH BERMULA.JOM UNDI.

4.11.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

PERHATIAN! PILIHANRAYA MEDIA SOSIAL SUDAH BERMULA.JOM UNDI. Mesti ramai yang mula berkempen meraih undi sekarang ni kan. Ada lagi ke tetiba ada blogger yang tak pernah kenal datang beramah mesra kat komen korang & hujung komen caption 'Jangan lupa vote' bagai? Setakat ni kat blog aku takde la kan.. Maybe kempen macam tu dah tak di pratikkan sekarang. Dah tak berkesan kot. Almaklum la blogger2 sekarang pun demand.. Depa vote orang yang depa kenal & support antara satu sama lain je. Yang nak ambil kesempatan time2 nak meraih undi depa dah tak layan katanya.


Mukadimah panjang2.. mengundi untuk apa tak cerita pun. Lupa la pulak.. Hari penamaan calon dah habis sekarang hari hari meraih undi la pulak untuk DiGiWWWow Awards 2015. Aku tengok jugak siapa yang calonkan diri tapi macam aku tak kenal je semua pencalon macam mana nak vote. Tak best la pulak nak bagi vote kesian ni.. Macam vote tu tak telus. Aku nak vote orang yang betul2 aku rasa layak menang jer. Kalau tak kenal macam mana aku nak judge, ye dak.

Tapi aku tengok jugak yang mana buat aktiviti yang berfaedah menjurus kepada aktiviti amal & kebajikan tu aku vote la jugak. Tapi blogger2 yang pemes emes katanya tak nampak pun calon kan diri. Depa tak minat la kot.. Atau takut kalah? Maybe2 blogger2 yang aku rasa pemes emes di sekitar aku tu tak calon tapi blogger pemes emes lain yang aku tak kenal ramai kot yang calon. hahahaha.. tak lah tak semua minat untuk bertanding dalam DiGiWWWow awards. Maybe anugerah macam ni bukan level2 depa. Mungkin mereka perlukan anugerah yang lebih besar baru setanding dengan pengaruh & populariti seantero alam maya katanya.


Jadi warga alam maya yang aktif bersosial di media sosial inilah masa anda melakukan tanggungjawab sebagai pelayar internet tegar dengan mengundi mereka2 ni kat sini >> Anda Tentukan Siapa Yang Layak Menang RM10,000 <<

Alah setakat clik vote je mungkin kita tak untung apa2.. tapi kita jugak tak rugi apa2. Anggap je vote tu satu sedekah. Vote la kepada mereka yang memberi kepentingan kepada orang lain di alam maya ni bukan mereka2 yang hanya menjual nama demi keuntungan peribadi. Saya sudah.. anda bila lagi? Lakukan sekarang

3 comments:

  1. jap lagi aku tgk .... aku vote yg aku kenal dan aku suka boleh yg eksen tak mo vote boleh hahahahah

    ReplyDelete
  2. saya ada dengar ramai blogger yang dah ada nama tak join kali ni punya wow award. yang pasti saya memang tak akan menjoinkan diri...hehe

    ReplyDelete
  3. adussss...nampak sangat hakak ko ni tak tau ape2...blogger kampong.com kekdahnye....hahaha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!