PERKARA YANG ADA KAITAN DENGAN SHAH RUKH KHAN

26.11.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

PERKARA YANG ADA KAITAN DENGAN SHAH RUKH KHAN. Kat Malaysia ni bersepah peminat pelakon bollywood bernama Shah Rukh Khan sampai dapat title dato la kat Malaysia ni. Peminat Shah Rukh Khan ni memang setia dari zaman 90an sampai la sekarang. Hero yang di mata mereka sentiasa hensem & romatik. Untung kan pelakon lelaki hindustan ni. Selagi tak boroi selagi tu dok dapat watak hero walau heroin depa dulu dah tukar watak jadi mak mak jer.


Yang mengaku peminat setia shah rukh khan.. Apa yang anda bayangkan bila sebut Shah Rukh Khan.. lesung pipit dia ke? Rambut dia yang kekal fesyen yang sama dari dulu sampai sekarang? Tapi ada perkara yang korang tengok & baca je confirm perkara pertama teringat adalah shah rukh khan. Nak tau apa benda tu meh tengok kat sini >> Yang Ada Kaitan Dengan Shah Rukh Khan Mesti Anda Tahu << Confirm! Peminat Shah Rukh Mesti Ada Impian Nak Kesini

tak bollywood la kalau takde impian nak ke tempat di mana lahirnya bollywood star kan? Tu bukan peminat setia namanya.. Kalau peminat setia selalu dia minat apa saja yang tak salah untuk di minati yang ada kena mengena dengan orang yang dia minat. Sebab tu la.. kadang2 kita tengok peminat fanatik sampai sanggup ubah gaya rambut, fesyen pakaian ikut macam artis yang dia suka. Semua tu sebab terlampau minat sampai apa yang dia nampak pada artis kesukaan dia semuanya cantik.

Bila dah suka ni kita tak boleh nak cakap apa la.. Kadang2 benda buruk pun tetap dia suka sebab dah terlampau suka dia tak boleh nak bezakan benda baik & buruk orang yang dia suka buat. tetap dia nak menyokong. Tu yang bahaya kalau obses. Sebab tu la apapun kita buat secara sederhana agar kita boleh menilai mana yang buruk & mana yang baik di ikut.

3 comments:

  1. huyoo..shah rukh khan tu..hehe..sy tiru ye..huhu~

    ReplyDelete
  2. minat juga dengan shah rukh khan ni dulu
    tapi dulu punya cite
    sekarang saya dah ada shah rukh khan saya sendiri...huhu

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!