SERIUS TAK TIPU MEMANG ADA CARA NAK DAPAT PETROL PERCUMA

19.11.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

SERIUS TAK TIPU MEMANG ADA CARA NAK DAPAT PETROL PERCUMA. Sapa taknak benda percuma zaman segalanya mahal ni sebab yang percuma sekarang nampak semakin pupus. Bukan takat hidup semua kena bayar malah nak masuk liang lahat pun tak free dah. Macam2 perkara nak kena bayar sebelum selamat di kebumikan.. Nak2 lagi minyak petrol ni. Dah la tadi Ikea Cheras baru bukan.. Bagi yang duduk jauh sikit dari cheras tu nak bergerak confirm la kena guna minyak kalau naik kenderaan sendiri kan. Kalau naik transport awam pun sama jugak kena bayar tambang. Tambang di kenakan sebab dia bergerak guna minyak jugak. Jadi.. Petrol & kehidupan kita ni memang saling memerlukan.


Kalau minyak petrol boleh di hasilkan macam minyak masak.. Mungkin kita nak jimat boleh la buat minyak petrol sendiri, ye dak? Malangnya.. Nak hasilkan petrol tak semudah macam buat minyak kelapa. Malah minyak dagu pun lagi senang nak buat dari minyak petrol. Maka kita memang tak ada pilihan selain membeli melainkan kita memang ada telaga minyak petrol yang keluar macam mata air tak kering kering.

Dah habis jimat pun tetap isi full tank takkan mampu tahan sebulan. Mustahil sangat kereta yang bergerak full tank tahan sebulan melainkan kau tak naik kereta tapi tolak kereta hari2. hahaha.. Tapi apa guna ada kereta kalau setakat nak kena tolak. Baik pakai kereta sorong dah sah2 la tak pakai minyak, ye dak? Jadi tak payah buat lawak ahmad maselan sangat yang buat orang rasa nak makan nasi goreng gst jer tiap kali dengar lawak dia. Mari kita membongkar macam mana cara untuk dapat petrol percuma ni. Ramai dah tak sabar nak tau kan? Aku pun sama la tak sabar nak bagitau benda baik ni dengan hangpa semua. Almaklum la aku memang suka berkongsi rezeki dengan orang lain. Baik kan aku? hahaha baik la sangat.. Baik di lempang je kata orang. Ops...

Kalau korang nak tau macam mana nak dapat petrol percuma ni meh la tengok kat sini. Manatau rezeki hangpa jugak >> Ni Cara Dapat Vocuher Petrol Percuma <<

Pendek kata nak dapat apapun bukan hanya duduk tadah tangan & tak buat apa2, hokay! Kena jugak usaha walau semudah clik link yang di beri. Kalau tak clik confirm korang takkan tau. Jadi rajin rajin la clik kalau nak tau. Peace Yo! hahaha

2 comments:

  1. Belum pernah dlm sejarah mak bertuah Suria huhu....Nak hantar form test drive pun seram inikan lagi test drive Volkswagen. Pergh!!!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!