SESUATU YANG PERLU ANDA TAHU TENTANG 7 TEMPAT DI ASIA INI

10.11.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

SESUATU YANG PERLU ANDA TAHU TENTANG 7 TEMPAT DI ASIA INI. Hari ni ramai bercuti terutama kaum India la sebab hari ni kan hari depavali. Biasa la raya kat Malaysia ni kan.. Semua kaum akan meraikan. ramai hari ni cuba belit saree... Ntah berjaya ntah tidak tak tahu la. Tapi yang teringin nak belajar pakai saree tu meh la tengok tutorial kat sini macam mana nak pakai saree dalam masa tak sampai 5 minit. Macam tak caya je kan.. Boleh pakai saree dalam masa sesingkat tu tapi percayalah dengan ikuti tutorial ni anda mampu pakai saree lebih cepat dari pakai baju kurung. Nak tau macam mana tengok le sendiri kat sini >> Cara Pakai Saree Paling Mudah Tak sampai 5 minit <<


Bagi yang tak ada plan apa2, melepak je kat rumah. Takpe jangan sesedih. Kat rumah pun kita boleh jenjalan sampai oversea katanya. Apa susah sekarang ni nak round the world guna jari jer.. Almaklum dunia di hujung jari katanya. Alah.. setakat muruku bersepah jual kat memana setiap hari. Tak payah sedih sangat la tak dapat makan muruku depavali. bagi la change orang india kuasi jalan.. Depa nak pi raya senang sikit tak jam katanya.

Kita yang dok rumah ni meh la membongkar sesuatu yang mungkin kita sendiri tak pernah tahu tentangnya. Yelah.. bukan semua orang berkemampuan nak flight sana sini ke tempat tempat macam ni jadi tak semua orang tahu la apa ada kat situ. Menarik ke? Seram Ke? Mistik ke? bahaya ke? Jadi melalui artikel ni kita boleh tahu apa yang ada kat 7 buah tempat dari 7 buah negara ni >>  7 Tempat Ni Wajib Anda Tahu <<

Rugi korang tak baca sebab aku confirm ramai yang tak tahu pasal satu tempat ni kat Bangladesh. sebab tak ramai pilih bangladesh sebagai destinasi percutian jadi confirm tak ramai yang tahu tentang tempat tu. Inilah masanya kita ambil tahu. Tak payah tunggu kawen dengan mat bangla dulu baru nak ambil tahu, ye dak? hehehehe

Moral of the story.. Internet menghubungkan kita dengan dunia, jadi kenapa sia sia kan kemudahan yang ada. Bayar sebulan tak sampai RM100 pun mampu keliling dunia dengan jari katanya. Tak ada alasan kita masih berfikiran & berpengetahuan bawah tempurung. Selamat menjelajah dengan jari. Happy Depavali.

1 comment:

  1. Tak cuba tak merasa tengok tempat orang kan kak. ;)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!