SPENDER GEL UNTUK CERAHKAN BONTOT

4.11.15 Suria Lekatlekit 6 Comments

SPENDER GEL UNTUK CERAHKAN BONTOT. Zaman sekarang ni semua orang gila nak putih katanya. Tak cukup kat muka jer.. nanti jadi panda pulak. Muka putih tang lain2 hitam. Maka bermacam macam produk muncul untuk memastikan para wanita mendapat kepuasan termasuk satu produk ni. Katanya boleh putihkan bontot. Dengar macam kelakar tapi betul ok. Dengan memakai spender ni mampu mencerahkan bontot anda yang ala2 bontot kawah lepas masak lauk kenduri katanya.


Kelebihan dia bukan saja mampu mencerahkan punggung yang hitam malah katanya mampu membentuk pinggul. Yelah.. ada lapisan gel tu. Bila pakai auto la bontot nampak besar & melentik sikit dari size biasa kan. Selain tu seluar dalam ni katanya tak nampak line seluar dalam tu bila pakai. Jantan zaman sekarang ni paham2 je la.. nampak line seluar dalam perumpuan gigih snap pic & viralkan. Almaklum la zaman camera semua dalam tapak tangan jer. Anytime anywhere boleh snap pic semudah ABC. Pendek kata zaman sekarang paparazi & mamarazi ada kat mana2. Nak2 lagi yang anda smartphone macam ni >> Tentang Sony Xperia C5 Ultra Yang Anda Tidak Tahu << Lagi la senang nak buat aktiviti meng candid gambar orang seterusnya memviralkan. Bahaya Gila bila camera smartphone makin canggih. Sebab dah tak perlu usung DSLR untuk dapat kualiti gambar yang terang & cantik


Aku jumpa produk ni dari suggest post FB. Katanya produk dari Taiwan & telah popular selain di Taiwan jugak di jepun. Sekarang dah masuk pasaran Malaysia. Bagi aku produk ni kalau guna dengan niat yang betul mungkin jadi manafaat sebab dia dalam kategori skincare jugak tapi kalau guna semata mata nak bontot nampak seksi & melentik tu bahaya jugak. Kang tak pepasal sebab bontot palsu tu kena rogol @ liwat. Yelah.. orang tengok melentik sangat. Mencabar nafsu serakah syaitan2 yang bertopengkan manusia.


Moral of the story.. tak salah nak jaga kecantikkan punggung. Punggung pun anggota badan kita jugak. takkan muka je cantik punggung berkarat, kan? Tapi niat tu kena betul. Bukan untuk menghairahkan orang tapi dengan tujuan menjaga kebersihan & kesihatan

6 comments:

  1. wah.. hebat spender ni. kalau negro yang pakai jadi putih jugak bontot dia kan? mesti jadi tak sekata warna muka dgn warna bontot. hehehehehe.

    ReplyDelete
  2. kah kah kah kelakar betui entry ko kali ni .....

    ReplyDelete
  3. aduhh...gelak guling2 baca entry ni
    ada juga orang cipta benda gini

    betullah kata arwah nenek saya dulu, semua bontot manusia hitam
    tak kiralah apa bangsa dia pun
    keluaran spender jenis ni dah membuktikan...hehe

    ReplyDelete
  4. kehkehkeh.. tak hagak spender ni punya 'khasiat'..

    ReplyDelete
  5. nk dptkn stok kt mn yer nk jual..hihii

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!