VEE GUARD UNTUK MASALAH ALAT SULIT BUSUK,LONGGAR & KEPUTIHAN

13.11.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

VEE GUARD UNTUK MASALAH ALAT SULIT BUSUK,LONGGAR & KEPUTIHAN. Sapa kat sini ada masalah Miss V dia macam getah putus.. longgar & dah kurang deria rasa? asben pun katanya nak tak nak jer layan akibat servis dah tak tip top. Almaklum la.. hidup berumahtangga ni benda tu satu keperluan jugak. Jadi sebagai seorang wanita sangat penting kita menjaga Cik V kat celah tu dengan baik. Jangan hanya muka jer cantik, tegang, bergetah.. alih2 yang kat dalam tu skru semua dah longgar & berkarat. Memang la pasangan kita pun boleh hilang selera. Orang lelaki ni kadang2 muka tak cantik takpe tapi yang kat dalam tu kena cantik.


Yang ada masalah Miss V dah longgar macam getah putus ni jangan risau.. Lambakkan produk untuk mendarakan kembali Miss V dapat membantu. Salah satu produk yang aku nak suggest adalah feminim wash Vee Guard ni. Paling mudah nak guna & amalkan. yelah.. Feminim wash ni kan boleh guna anytime. Masa mandi.. lepas buang air.. Tak macam produk berbentuk supplement. Ada time nak ambil.. ada cara pengambilannya. Kalau tak ikut mungkin kurang berkesan. Tapi produk berteman feminim wash ni.. mudah, Just cuci jer bila2 masa.

Kelebihan Vee Guard ni bukan sahaja untuk ketat & rapat.. Malah mampu menegangkan otot tisu dalam vagina, membunuh bakteria & mampu membantu masalah keputihan. Selain tu ia mampu menjaga kesihatan sistem peranakan wanita.. Penting ok tak kira yang dah kahwin atau bujang menjaga bahagian peranakkan. Jangan ingat dah kahwin je kena jaga. nanti kat situ ada masalah tak berzuriat pulak. Sebab Vee Guard ni ada manjakani bukan sahaja mampu membunuh bakteria yang mungkin menyebabkan kegatalan di bahagian alat sulit malah menghalang dari bau yang kurang menyenangkan. Bahan utama Vee guard ni adalah pati sireh, kacip fatimah, buah manjakani dan spearmint yang mampu memberi kesegaran sehingga 8 jam. Tidak mengandungi bahan-bahan kimia yang terlarang, tiada kesan sampingan yang buruk. Mengandungi PH 5.5, dan sesuai untuk semua peringkat umur.

Antara testimoni dari pelanggan yang berjaya selesaikan masalah keputihan yang serius,bau & miss V pun semakin ketat. 

Vee guard foam merupakan pencuci intim wanita yang dirumus khas secara sainstifik dan diluluskan kementerian kesihatan malaysia (no. rujukan NOT150905461K ) untuk kegunaan harian setiap wanita yang inginkan kebersihan dan keharuman diri. Jadi selamat & halal di gunakan tanpa was was oleh semua wanita berumur dari 12 tahun keatas. Anak dara atau yang dah berkahwin atau ibu tengah mengandung pun tak ada masalah nak guna Vee Guard Foam ni.

Secara ringkasnya.. Dengan penggunaan Vee Guard foam ni dapat membantu untuk
1.merapatkan miss v
2.mencegah kegatalan
3.menghilangkan kegatalan miss v
4.menyelesaikan masalah kelembapan
5.mempercepatkan luka selepas bersalin
6.mengharumkan serta menyegarkan bahagian missv
7.membasmi kulat serta Kuman bagi mengelakan keputihan.


Jadi yang ada masalah tersebut boleh cuba guna Vee Guard foam ni. Aku pun dah guna memang best. Rasa segar & bersih setiap kali lepas guna. Dia pun di datangkan dalam botol yang mudah nak guna. Picit jer.. akan keluar macam buih kemudian cuci je di bahagian intim. Harga pun bukan mahal sangat.. RM45 SM / RM55 SS. Sebotol boleh tahan sebulan. Bergantung berapa kali anda guna sehari. Tapi di cadangakn guna 2 kali sehari dan kesannya boleh nampak seawal 3 hari selepas penggunaan. Apalah sangat takat nak bayar RM45/RM55 Berbanding kalau ada masalah kat tempat tu. Bukan semua orang jenis terbuka pergi jumpa doktor nak cerita masalah kat alat sulit. Jadi sebelum berlaku benda yang memudaratkan kesihatan Miss V kita, elok la kita jaga dari sekarang.

Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh rujuk di
Nur Ain - 0195091982 / Ayu Eleena 0174010645
Facebook : https://www.facebook.com/Wanita-100-HQ-VeeGuard-903061109786062/timeline
atau layari : http://www.vee-guard.com/

Moral of the story.. Macam kata dalam iklan.. kalau dalaman kita ada masalah.. di luar pun akan jadi bermasalah. Maka sangat penting menjaga kebersihan & kesihatan kat bahagian dalam terutama tempat sensitif seperti alat sulit. Sebab kat situ memang mudah kena jangkitan kalau tak jaga betul betul.

3 comments:

  1. Huyyyoooo.... tajuk entry tak boleh blah! muuaahhaaaaa....

    ReplyDelete
  2. pengsan dik baca tajuk...hahahaha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!