VIDEO! SEDAP SUNGGUH SHILA AMZAH NYANYI LAGU TAMIL

10.11.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

VIDEO! SEDAP SUNGGUH SHILA AMZAH NYANYI LAGU TAMIL. Orang kata kalau dah memang suara tu sedap.. meletop kebabom.. nyanyi lagu apapun sedap. Ni baru kategori penyanyi serba boleh. Apa2 irama pun dia boleh lagukan dengan baik. Memang shila Amzah di lahirkan dengan bakat semulajadi. Sebab suara sedap ni bukan boleh dapat kat mana2.. Yang boleh belajar cuma teknik nak menyanyi dengan betul & baik je.

Kalau nak tengok video tu boleh clik kat gambar ni

Bukan la nak merendahkan bakat Najwa Latif.. Tapi Najwa latif salah satu contoh penyanyi yang boleh bawa lagu dia je. Lagu yang di compose sendiri sebab semua lagu dia buat memang nada & melodi yang lebih kurang sama. Kebanyakkan semua mendatar jer. Pernah dengar dia nyanyi lagu orang memang agak kelautan hindi. Berbanding shila Amzah yang kita tahu bakat nyanyian dia. Kalau tak takkan sampai ke china menyanyi ye dak.

Bagus jugak budak shila ni.. Nyanyi lagu melayu sedap. Nyanyi lagu omputih sedap.. nyanyi lagu tamil pun sedap. Gamaknya lagu apa Shila Amzah kalau nyanyi bunyi sumbang yer. Semua irama dia boleh bawak. Tapi satu jer Shila Amzah mungkin tak reti walau dia pandai nyanyi lagu tamil. Pakai saree... hahaha. Bukan semua orang reti pakai saree nak2 lagi pakai saree secepat ni. Patut la orang India rajin pakai sari walau kita nampak macam susah je nak pakai. Rupanya.. ni la sebabnya >> Ini sebab Orang India Tak Pernah Rasa Pakai Sari Tu susah sangat sebab sememangnya senang. Tak caya tengok ni <<

Moral of the story kalau nak jadi penyanyi biar pakej macam shila Amzah. Orang tak boleh pertikai apa2.. Dari segi bakat sampai la ke rupa paras semua cantik elok terletak je. Untunglah.. Ni kalau suruh mengaji pun confirm suara boleh buat ustaz2 pesbuk terlentok liuk tepi skrin. hehehe

2 comments:

  1. Untung orang ada pakej...
    Ustaz2 pasebuk..hihi

    ReplyDelete
  2. untunglah kalau dapat memiliki orang seperti Shila Amzah..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com