BILA STARBUCKS BERTUKAR JADI SUCKS

7.12.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

BILA STARBUCKS BERTUKAR JADI SUCKS. Starbucks ni selalu je lalu lalang depan premis perniagaannya tapi tak pernah sekali try apa2 makanan @ minuman dia. Entahlah.. Tak terasa teringin pun dengan kopi starbucks. lagipun aku bukan penggemar kopi sangat. Almaklum la taste orang tak berapa kaya air tebu dalam balang jual tepi jalan jer.. hahaha. Orang2 kaya je minum kopi starbucks. hehehe.. takde la gurau jer. Belum dapat hidayah mengidam starbucks ni. tak tau la coming soon tetiba nak rasa kopi starbukcs pulak kan...


Starbucks ni pun pernah ada kontroversi status halal kopi dia dulu. Tapi macam biasa la bila tak ada bukti kukuh maka ianya berlalu begitu saja. Tapi kalau starbucks kat luar negara bukan Islam tu.. Maybe ada kandungan bahan tak halal. Kat Malaysia ni kita doa doakan la supaya takde bahan haram tersembunyi di dalamnya. Sebab ramai penggemar starbucks ni di kalangan umat Islam. Apa kelas nak minum kopi cap kapal layar katanya.. Starbucks la! hahahaha

Tapi bila starbucks bertukar jadi sucks memang tak boleh blah.. Semua ni berlaku secara tak sengaja tapi menjadi viral di alam maya. Kesian starbucks jadi bahan jer... Nak tau macam mana starbucks boleh jadi sucks ni meh tengok kat sini >> 13 Gambar Yang Tak Sengaja Di Ambil & menjadi Viral <<

Bertabahlah starbucks. Zaman media sosial ni kena hati hati.. ramai paparazi & mamaraziah yang stanby je camera kat tangan. Sapa je boleh jadi mangsa viral katanya. Cuma kita tak tahu nasib siapa baik atau buruk.

2 comments:

  1. sekarang anak anak umur 8 tahun pun dah pandai bercandid bagai..

    ReplyDelete
  2. Mamaraziah nama diberi ... kelakar betullah, Suria ni! Starbucks ni baru-baru ni akak terdengar timbul balik isu halal haramnya. Akak senang aje, kalau dah rasa was-was, takdalah nak berpatah balik mencintai apa yang tak harus kucintai gitu :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!