CUTI SEKOLAH MUSIM ORANG HILANG DARA & TERUNA

19.12.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

CUTI SEKOLAH MUSIM ORANG HILANG DARA & TERUNA. Amboi... Tajuk tak menahan tu. Mula la sel2 otak jadi warna kuning. Masing2 mula membayangkan upcara dalam selimut sedang berlangsung. Hangpa ni kan.. kalau sebut teruna & dara tu ja hangpa bayangkan. Hello.. Walau aktiviti tu tak berlaku pun tapi bila masuk satu alam ni memang akan hilang teruna & dara dia walau belum di sentuh pun. Nak tahu alam apa.. alam ghaib ke.. alam maya ke hapa meh baca dulu.


Cuti2 sekolah ni memang ramai orang bertemu jodoh.. Sana sini orang dok cerita pasal jemputan perkahwinan. Maka cuti sekolah sejak dulu lagi sinonim dengan orang akan hilang dara & terunanya... Hahahha. yelah.. dah kahwin tak ada orang nak panggil anak dara & anak teruna lagi. Dah jadi bini & laki orang confirm la hilang title teruna & dara tu, ye dak? Maka hilanglah teruna & dara dalam hidup pasangan yang dah berkahwin sejak dari lepas akad nikah. Kau sentuh menyentuh ke tidak.. Lepas je kau dah sah jadi laki bini takde orang nak panggil kau anak dara & anak teruna dah. hahahaha

Musim cuti sekolah banyak orang kahwin so musim cuti sekolah la orang banyak hilang teruna & dara so takde salah la tajuk entri tu, kan??.. hahahaha. Bila dah kawen mesti la nak honeymoon bagai bagi yang memang dah sediakan budget honeymoon. Kalau yang ada budget tak tau nak pergi mana ber honeymoon inilah masa yang paling sesuai anda ke Boracay atau Cebu. Kenapa time ni paling sesuai korang ke sana. Ini sebabnya >> Ini sebab Kenapa Anda Perlu Ke Cebu atau Boracay sekarang. Kalau lain kali tak jamin benda ni ada lagi <<

Pada semua pengantin baru & bakal pengantin baru di musim cuti sekolah ni.. Selamat pengantin baru & selamat menempuhi detik2 anda bakal kehilangan teruna & dara. Semoga ikatan perkahwinan itu berkekalan hingga ke akhir hayat & bertemu semula di syurga.

4 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!