DISEBALIK WATAK ELSA DALAM FROZEN YANG ANDA TIDAK TAHU

16.12.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

DISEBALIK WATAK ELSA DALAM FROZEN YANG ANDA TIDAK TAHU. Rata2 budak perempuan sekarang memang suka sangat dengan Filem kartun animasi Frozen lebih2 lagi watak elsa ni. Maka banyak la baju bajan di cetak dengan gambar kartun Elsa. Sampai telekung solat kanak kanak pun ada cetakan gambar watak2 dalam frozen ni. mujur tak ada di jual kat Malaysia je. Nasib baik anak aku tak pernah terjebak sebab aku pun tak pernah dedahkan dia dengan kartun Frozen ni. Yang dia kenal boboiboy.. Upin Ipin.. Awang Khenit.. Doremon.. Catdog.. Mickey Mouse & friends bla.. bla.. dot com dot my. Nak cerita rasa jadi satu entri pulak kartun2 yang anak aku tengok. Tak termasuk video2 berbentuk ilmiah kat youtube tu. Hahaha..

Inilah watak Elsa Dalam Frozen. Tapi Confirm Ramai Yang Tak Tahu di sebalik Watak Gadis Cantik ni ada sesuatu.. -Gambar sumber Google-
Bila dah anak aku suka.. Mak bapak secara tak langsung akan turut sama mengenali watak & secara tak sengaja terpaksa layan jugak kartun favorite anak ni. Macam aku jugak la. Boleh hafal dah episod kartun2 anak aku tengok. Almaklum la.. Kerja aku 24 jam ngadap muka anak je kan. So, segala aktiviti dia memang berlaku depan biji mata aku setiap hari.

Tapi benda ni aku confirm ramai yang tak tahu tentang watak Elsa dalam Frozen tu. Budak2 memang dia tak peduli la apa berlaku di sebalik tabir sebab yang dia tahu apa yang dia nampak best lepas benda tu di tayangkan kat skrin je. Kita sebagai mak bapak la yang perlu tahu. Ramai yang tak tahu perkara ni, kalau korang nak tahu boleh baca kat sini >> Di sebalik Watak Elsa Dalam Frozen Yang Anda Tidak Tahu << Jadi tak salah kita sebagai mak bapak ambil tahu tentang perkara ni. At least kita boleh jelaskan pada anak anak nanti.

Tapi aku syukur anak aku tak kenal watak Elsa atau kartun Frozen ni.. Kalau tak naya aku kena lukis gambar Elsa. Anak aku suruh lukis doremon yang senang pun dah jadi macam ni...


Jadi tak pelik la aku jarang dapat A untuk mata pelajaran pendidikan seni masa sekolah. Yang mana tengok hasil karya seni lukisan aku hope hilangkan dari ingatan. Jadi terbawa bawa masa tidur takut mimpi ngeri. Hahahaha

3 comments:

  1. singgah baca entry ni
    sy pon x dedahkan juga kartun ni

    ReplyDelete
  2. Tak pernah gk g kartun frozen ni..tak minat pun..better layan upin dan ipin lagi best..faham dan ada nasihat di sebaliknya kan

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com