GAMBAR ANAK LELAKI ISTERI PERTAMA ASHRAF MUSLIM,DR DAYANA

11.12.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

GAMBAR ANAK LELAKI ISTERI PERTAMA ASHRAFF MUSLIM,DR DAYANA. Alhamdulillah.. Dr Dayana, isteri pertama kepada pelakon Ashraff Muslim dah selamat melahirkan seorang khalifah.. Baby boy. Macam biasa la aku memang suka tumpang gembira dengan kebahagiaan orang dapat anak ni. Yelah.. Selepas bermacam macam badai yang melanda, akhirnya mereka bahagia dengan anugerah zuriat masing masing. Yang nombor dua.. dah ada 2 cahayamata, yang nombor satu pun Allah kurniakan jugak cahayamata untuk tidak buat dia rasa kekurangan. Alhamdulillah...


Tu la kan.. Kadang2 Allah beri kita kesedihan & Ujian sebab Allah nak hadiahkan kebahagiaan yang lebih indah tak terbanding dengan keperitan yang kita hadapi. Bukan semua perkahwinan & poligami itu satu malapetaka buat kaum wanita kalau lelaki tahu tanggungjawab & benar benar layak berpoligami. Yang selalu jadi bala tu.. Jantan2 yang tak layak berpoligami tapi gigih nak buat yang sunnah walau yang wajib ke lautan hindi.


Harap keluarga besar mereka ni bahagia hingga ke syurga. Semoga tiada antara mereka yang akan rasa kekurangan atau tersisih walau terpaksa berkongsi kasih. Semoga Ashraff mampu melayari bahtera 2 perkahwinan ni dengan seadil adilnya, Insya Allah. Hope dia takde niat menambah lagi la... hahahaha

Sumber Beautifulnara

Walaupun di lahirkan sebagai anak seorang Artis hope Ashraff memberi peluang anak anak dia melalui zaman kanak kanak seperti mereka dulu macam Yusri & Lisa cuba buat untuk anak mereka. Walau mereka tak mungkin melalui zaman kanak kanak macam ni lagi >> 17 Nostalgia Kanak Kanak Malaysia Yang Mungkin Sudah Pupus Sekarang << At Least dia dapat nikmati zaman kanak kanak yang tidak terjebak dalam dunia glamour & dunia artis. Kesian kecik2 lagi kena dok hadap camera, photoshoot, shooting bagai, kan? Tu tak termasuk lagi kena kutuk,hina,keji bagai.

Apapun Tahniah pada Dr Dayana. Semoga kehadiran Baby boy yang comel ni menyerikan hidup anda sekeluarga.

4 comments:

  1. Alhamdulillah..sabar..doa...Allah beri rezeki dan kebaikkan kepada mereka..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.... takdelah nanti nampak komen2 netizen yang kata Dayana muka sedih la apa laa... fair and square... Dayana pun dah ada anak.... kami tumpang happy :)

    ReplyDelete
  3. Cepat atau lambat, rezeki itu Allah yang beri, ada hikmah di sebaliknya.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!