GAMBAR! NABILA HUDA SELAMAT BERNIKAH

25.12.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

GAMBAR! NABILA HUDA SELAMAT BERNIKAH. Tahniah kepada pelakon berbakat besar & kontroversi pun tak kurang besar sebab dah selamat di nikahkan bersama pasangannya katanya tokei restoran yang kacak lagi terpacak. Cantik Nabila dalam busana nikah dia yang putih suci murni bagai minyak yang melalui pemeringkatan dua kali. hehehe


Walaupun dia pelakon seksi & kontroversi tapi bertudung jugak di hari pernikahan dia. Ada sesetengah retis umur dah senja nan merah pun menikah ala2 minah saleh, Bergaun kembang bagai.


Hope perkahwinan Nabila huda untuk yang kedua kali ni berkekalan hingga akhir hayat. Di kurniakan rezeki zuriat, rezeki bahagia.. Semoga ikatan perkahwinan kali ni mampu menjadikan Nabila huda insan yang lebih baik dari sebelumnya.


Kalau Nabila & pasangan masih takde plan nak honeymoon kat mana apa kata meh try pergi tempat ni. Save budget katanya >> Hanya RM299 anda boleh terbang ke Cebu atau Boracay <<

1 comment:

  1. Alhamdulillah!!
    Selamat dah majlisnya..
    Semoga kali ini kekal hingga ke Syurga..
    Aamiin!!
    Mummy Lala..
    IbuAqil dtg jenguk..
    Rindu serindu rindunya nih..
    Muahxxx!!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!