IBU BERANAK SATU MENGIDAM KULIT BUDAK DARJAH SATU

8.12.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

IBU BERANAK SATU MENGIDAM KULIT BUDAK DARJAH SATU. Tu dia.. tak sedar diri dah kertu katanya ada hati nak nampak muda bukan rumaja dah.. tapi nak macam budak darjah satu. Sedar diri sikit tak beberapa tahun lagi anak pun dah nak naik darjah satu, yang si mak dok mengidam kulit semuda budak darjah satu. Sapalah gamaknya perempuan tu yer...

Sekadar Hiasan. Sumber Google

yelah.. yelah.. walaupun ketinggian aku paras budak sekolah rendah lagi tapi bentuk badan & muka takde la se awet budak darjah satu katanya. Dah masuk zon makcik2 ni.. spare tyre pun mula stanby sana sini. Berbanding zaman belum beranak pinak.. jenuh menelan segala benda nak bagi berat badan naik & maintain ramping menawan. Sebab dulu kurus sangat. dah sekarang lemak berjaya di kumpul dah gila nak muka seawet budak darjah satu. Kalau dah akil baligh segala gunung ganang dah berkembang tu.. Tak payah mengidam pelik2 sangat la kan. Hahahaha

Ok Ok.. kalau tak dapat muka macam budak darjah satu pun dapat muka comel macam Yuyu Zulaikha pun jadi la kan. Maka dengan itu secara tak sengaja tercuba pulak Bio Essence 24 gold skin radiance cleanser yang katanya mampu menghilangkan kesan kesan penuaan di wajah, melembabkan, menegang & mengecilkan pori di wajah. Emas2 belaka sekarang ni produk skincare. Jadi la nak pakai emas berkepuk2 kat lengan & leher takut tak hilang tangan.. kena sembelih pulak dengan penyamun.. Di tambah pulak nak susun koleksi barang kemas ni memang tak mampu jadi kita pakai skincare berasaskan emas sudah la kan. Emas jugak. Kalau depa cerita rantai emas, gelang emas, cincin emas.. Kita pun ada jugak emas boleh cerita katanya. Hahahaha.. tak nak kalah jugak tu.

Hari kedua. Tengok lepas seminggu muka makcik2 bertukar jadi hadik hadik ke tidak. hahahaha.

Apapun baru lagi cuba produk ni. Baru hari kedua tapi setiap kali cuci guna cleanser ni serius terus korang rasa macam pegang kulit baby. Syok pulak membelai kulit sendiri lepas di cuci. hahahaha. tak boleh komen bodek lebih lebih. Kena tunggu seminggu dua dulu nak dapat kesan dari penggunaanya. Ni pun aku sebab dapat dalam pack value beli Bio Essence 24k gold bio gold bio water haritu. Rasanya lebih dari sebulan dah aku simpan baru nak cuba. Tu pun sebab pencuci muka dah habis.. So masa yang sesuai untuk di gunakan. Meh la kita uji keberkesanannya. Untuk pengetahuan korang yang rajin google produk bio essence ni selamat ke tidak.. halal ke tidak.. Bukan je selamat & halal malah bukan dalam kategori produk2 macam ni hokay >> AMARAN: Sesiapa pernah atau bakal beli benda-benda ni, korang wajib tahu perkara bahaya ni! << Jadi dont worry, be happy. hehehe

2 comments:

  1. Memang melampau betul mak budak tu, Suria. Memang tak sedar diri tu...erk... tak payahlah kita ngumpat lebih-lebih yerk. Nanti kena block pulak ^_^

    Ahah! Bab ni dengan berbesar hatinya akak nak beritahulah, akak dah pakai produk yang ini berbulan lampau (err...lampau tu adalah dalam bulan 7, 8 kot ^_^)

    Akak suka BioEssence ni sebab walaupun mungkin kulit nak putih melepak macam sopak dan tulus mulus sesuci lebaran tu mengambil masa, produk ni tak memudaratkan kulit. Semua yang Suria suggest (kecuali untuk nampak macam budak darjah satu,akak tak cubalah, akak tak nak jadi tak akil baligh semula ^_^) akak dah cuba. Okeylah je di muka I ni tau! Jerawat ke apa pun tak berani dah nak tinggal jejak kasih!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!