INI SEBAB PENGGUNA SAMSUNG PERLU BELI CERMIN MATA SEKARANG

18.12.15 Suria Lekatlekit 0 Comments

INI SEBAB PENGGUNA SAMSUNG PERLU BELI CERMIN MATA SEKARANG. Awat pulak pengguna samsung kena beli cermin mata sekarang. Awat skrin gadget2 elektronik samsung boleh merosakkan biji mata ke camna... Amboi tak baik dok fitnah. Jangan buat spekulasi dulu hokay. Perlu baca apa yang aku nak sampaikan ni.


Walaupun Samsung sedang gila dengan bagi macam2 free gift untuk penggunanya tapi yang satu ni aku rasa macam not suitable untuk aku sebabnya selain masalah kurang tinggi, kasut size 3.. aku juga ada satu masalah bila nak beli cermin mata untuk bergaya ala2 wanita urban masakini. Sebabnya muka aku kecik.. Size2 dewasa ni semua besar. Kadang2 nak tanya Yuyu Zulaikha mana dia beli cermin mata hitam cecantik yang nampak ngam2 dengan muka kecik dia tu. Tapi Yuyu Zulaikha confirm la guna barang branded kan? Biasa la blogger level2 retis.. Kadang2 dapat sponsor ye dak. Dah rezeki dia kan.. Tapi aku tak harap sangat sponsor cuma harap jumpa la eyewear yang budget tak mahal & sesuai dengan muka kecik aku ni.

Tapi sebab sekarang masa paling afdal pengguna samsung untuk beli cermin mata @ eyewear ni rasanya nak jugak usya2 brand Gucci, Dior & rayband. kot2 la muka aku yang dah tembam sikit ada cermin mata yang nampak match size dewasa dengan aku. Takkan la aku nak kena pakai spek mickey mouse pulak kan. sedih pulak rasa hati. hahaha. Time ni je maybe aku mampu beli eyewear yang branded sikit kot. Time2 lain mungkin harga dia tak mampu milik hahahaha. Erkk.. lupa pulak nak cerita kenapa pengguna samsung kena beli cermin mata @ eyewear sekarang. Inilah sebabnya >> INI SEBAB PENGGUNA SAMSUNG PERLU BELI CERMIN MATA SEKARANG << Korang pun confirm rasa takkan sangka semua ni akan berlaku kepada pengguna samsung. Aku sendiri pun tak sangka. Jadi marilah kita semua bersangka baik pada samsung.. hehehe

Lepas ni kalau tetiba ramai je pakai eyeware @ cermin mata yang branded ni ketahuilah mungkin ia salah seorang pengguna samsung. hahahaha

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com