INILAH NEGARA YANG PENUH PESTA SEPANJANG TAHUN

26.12.15 Suria Lekatlekit 0 Comments

INILAH NEGARA YANG PENUH PESTA SEPANJANG TAHUN. Kat mana2 pun manusia memang suka berpesta. Tak tunggu hari2 pesta tertentu.. Tak caya sapa suka berkunjung ke pub bagai tahu la. erkk.. Sumpah aku seumur hidup tak pernah jejak kaki dalam pub. Sebab dulu ada antara kawan2 aku yang suka berpesta di pub ni maka aku tahu la serba serbuk pasal pub.


Berhibur sekali sekala tu tak salah tapi yang salah tu cara berhibur. Pesta buih, dadah,arak, seks bebas bagai. Setakat berparty ramai yang suka buat party. Salah satu contoh party hari jadi.. Yang jadi trend sekarang Baby shower party sampai jadi isu makan dalam pampers bagai punya nak bersimbolik bagai. Tu antara contoh bila berparty sampai di luar logik akal seorang manusia. Bila buat sesuatu yang berlawanan dengan cara hidup masyarakat sekeliling itulah padahnya padahal baby shower sebelum ni tak jadi isu besar pun kat Malaysia.

Yang suka berparty tu elok la sekali seumur hidup berkunjung kat negara ni. Sebab kat negara nan satu ni sepanjang tahun macam2 pesta depa ada. Jimat duit tak payah nak bayar masuk club bagai kan.. Kau nak pesta apa.. semua depa ada. Memang negara ni layak di gelar negara pesta sepanjang tahun. Nak tahu negara mana & pesta apa yang selalu mereka raikan meh tengok kat sini >> Jika Anda Suka Berpesta Inilah Tempat Patut Anda Kunjungi <<

Nak berparty ke.. berPARTI ke hapa.. Jangan melampau lampau. Buat secara sederhana sudah. Memang hidup perlukan juga hiburan tapi pilihlah hiburan yang tak memudaratkan & merosakkan diri sendiri atau orang lain.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!