KALAU ANDA PENGGUNA SAMSUNG CEPAT BACA SEBELUM RUGI

17.12.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

KALAU ANDA PENGGUNA SAMSUNG CEPAT BACA SEBELUM RUGI. Aku ada 2 gadget jenama samsung.. Satu Smartphone & satu lagi tablet. Masih setia sebab belum rosak. Lepas rosak nanti tak tau la kesetiaan ini masih pada samsung atau cinta beralih arah pada jenama lain pulak. Walau dulu pernah ada kontroversi gambar anjing yang tersembunyi dalam smartphone jenama Samsung yang original. Nak buka gambar anjing tu pun kena pakai code bagai.. Tapi takde la aku rasa was was pun. Gambar anjing je kot.. Lagi pun gambar tu tersembunyi. Bukan terpapar kat skrin setiap masa. bagi aku tak ada apa nak jadi Isu.. bukan tengok gambar anjing terus terpesong akidah pun.


Sebab aku ni bukan jenis cepat melatah dengan kontroversi mengarut.. Jadi tak apa yang aku nak ragukan dengan jenama samsung. Mungkin sebab2 pengguna setia macam aku ni kot samsung sampai bagi benda ni yang hanya pengguna samsung sahaja boleh redeem. Kalau hangpa nak boleh la tengok kat sini >> Tebus Sekarang Kalau Terlepas Anda Akan Rugi <<

Aku pun kejab lagi nak try la redeem menda alah tu. 3 bulan tu full access boleh tengok sampai lebam biji mata katanya. eklusif lagi tu. Rugi la kalau korang tak ambil peluang ni. Bukan selalu pun dapat macam ni. Tengah Samsung bermurah hati nak bagi.. Jangan sia sia kan.

Aku yakin ramai pengguna samsung yang baca entri ni... Jadi jom kita serbu. Jangan berlengah lagi. Orang lambat selalu rugi bagai anjing dengan bayang bayang... erkkk... hahahaha

1 comment:

  1. Dalam family PC campur2 brand gadget ni...nokia,,samsung,,sony...bika berkumpul...masing2 provok brang masing2...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com