KEMBALI KUMPUL KOLEKSI BERHANTU

14.12.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

KEMBALI KUMPUL KOLEKSI BERHANTU. Hari tu hobi tergendala buat sementara waktu atas kerosakkan teknikal yang berlaku. Tapi bila yang dah rosak tu dapat ganti yang baru maka xpdc seram di teruskan kembali. Memburu tanpa belas kasihan hantu2 yang ada hingga ke ringgit yang terakhir katanya. amboi.. bunyi macam peminat tegar sangat la kan.. Tapi bila jumpa yang mahal tau jugak kau rasa sayang nak keluarkan RM yang sangat berharga sekarang ni. Hahahaha...

Sumber Google

Kang ada pulak yang mencarut kat aku.. Apa yang kau merepek ni.. syaitonnn!! yelah.. yelah aku sedang nak cerita koleksi dvd filem seram yang terbaru aku rembat lepas bayar kat wangsa Mall semalam. tempat biasa la.. Classic word Entertainment. Sebab kat situ memag DVD original dia lebih murah dari tempat2 lain. Ada jugak yang muncung2 kat aku konon berlagak beli dvd original jer.. Kalau tengok dvd cetak rompak pun sama je kot jalan cerita dia. Hangpa tak tau berapa kali aku terkena beli dvd cetak rompak ni.. Yang terbaru ada satu DVD cover tajuk Annabelle tapi DVD filem chuckys Uolls. dah lama sebenarnya aku beli tapi baru rasa nak tengok haritu sebab yelah cempeqa sikit dapat dvd player baru. Mana tak menangisnya aku. Tu tak termasuk dvd2 yang tak boleh play.. stuck tengah2 tengok. Jadi sebagai peminat cerita seram ni.. Aku nak kepuasan tahap mampu menghantui tidur malam ku lepas tengok filem seram ni. Tapi kalau tengah2 dok suspend tetiba dvd jam dah tak boleh play.. Aku rasa aku yang akan jadi makhluk yang paling seram. Hahahaha

Almaklum la.. Minggu lepas baru beli DVD player baru dari Online Revolution Sale lazada so minggu dapat la 3 lagi koleksi seram terbaru untuk aku. Kembali mengumpul koleksi berhantu katanya setelah bercuti 2 3 minggu lepas. Macam wajib pulak asal beli mesti 3 dvd. Kali ni Filem English, Thailand & melayu.. takpe la even filem melayu ni kebanyakkan mengecewakan tapi aku tak putus asa memburu sehingga jumpa filem yang betul2 aku boleh puji sampai ke langit ke tujuh katanya. Untuk english paling mahal aku beli minggu ni RM21.90 Tajuk filem The Women In Black Angle Of Death. P13 je mungkin seram seram manja je. Untuk Thailand.. Ni Kisah Zombie tapi sebab filem seram Thailand jarang mengecewakan nak2 lagi yang klasifikasi 18 ni jadi The Black Death jadi koleksi aku. Antara filem terbaru jugak sebab tayangan dia maybe sekitar Jun @ July lepas je. Yang Melayu punya sebab katanya berdasarkan kisah benar yang berlaku Di Sungai Siput perak & bukan terbitan MiG aku macam teringin jugak nak tengok filem Dia ni.

Koleksi peribadi bukan untuk di pinjam hahahaha

Jadi itulah koleksi berhantu sempat aku tangkap minggu ni. Tak tau bila akan muncul review filem2 ni.. lepas aku tengok. Tunggu jer.. Tak lama lagi ada la review nya. Kelam kabut sangat buat apa ye dak?? tak lari hantu di kejar.. Yang lari kita je bila nampak hantu. hehehehe. Tapi yang pasti filem2 seram ni takkan seseram perkara yang sedang berlaku kat Malaysia sekarang ni. Mungkin kita rasa biasa tapi ada pihak rasa ia sangat menyeramkan. Nak tahu meh tengok kat sini >> Sanggup ke korang duduk kat Malaysia kalau 6 benda menyeramkan ni berlaku? << Benda ni la yang membuat manusia & jin tak ada bezanya. hehehehe

1 comment:

  1. Woman in Black tu akak dah tengok. Okeylah pi tengok dulu, malas nak kasi klu kat sini. Lagi dua tu pulak rasanya macam tak pernah dengar tajuk makanya memang belum pernah tengoklah gamaknya.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!