PERHATIAN! PARA IBU PATUT BACA NI SEBELUM MENJELANG PAGI

21.12.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

PERHATIAN! PARA IBU PATUT BACA NI SEBELUM MENJELANG PAGI. Ok para para sakura sekalian.. op's para para ibu. Terpaksa jugak aku update entri malam hari supaya anda semua tak terlepas perkara ni menjelang pagi esok. Pagi2 semalam punya tu tak payah kenang lagi la. barang yang lepas jangan di kenang kecuali barang yang hilang harus di cari tapi kalau barang yang di rampas.. Sedekahkan je dengan rela hati. hehehehe


wanita bergelar ibu2 sekarang memang tahap super duber woman dah.. Bukan setakat perlu uruskan semua urusan rumahtangga malah dia juga ada urusan berkaitan kerjaya. Walau masih kaki & tangan ada dua tapi dah tak boleh buat kerja macam manusia biasa. Semua kena ada trick & tick nak cepat supaya semua perkara boleh di siapkan on time.

Bila terbaca trick & tips ni macam mana Para ibu boleh menguruskan rumahtangga & anak anak dengan cara yang luar biasa setiap pagi memang kagum jugak la dengan tips dia. Kadang2 tak terfikir pulak nak buat benda tu. Sememangnya agak kreatif yang boleh di pratikkan kepada para ibu di luar sana. Kalau korang nak tahu apa cara yang luar biasa sangat ibu ibu boleh buat untuk pastikan tak kelam kabut nak uruskan anak, sarapan & bersiap pergi kerja setiap pagi.. meh baca info yang sangat berguna di yang mungkin di luar kotak pemikiran kita selama ni >> 6 cara Luar Biasa 'SuperDuberMom' boleh uruskan anak anak setiap pagi tanpa kelam kabut <<

Tu la korang ingat senang ke jadi mak mak ni.. tak sama tau macam jadi mak mak masa main pondok2 dulu. Nak hadap realiti mak mak zaman sekarang rasanya lebih mencabar dari mak mak zaman dulu. Bukan je kudrat yang ada di kerah bekerja malah otak yang cuma 1 akal ni pun perlu di perah agar lebih kreatif menguruskan rumahtangga di zaman semua serba maju,laju & mahal ni.

Moral of the story.. Wanita sememangnya di lahirkan dengan kehebatan yang luar biasa sebaik sahaja dia menjadi seorang ibu. Tak caya.. Lepas jadi ibu hangpa semua akan percaya.

1 comment:

  1. lagi2 wanita skang ni Allah Al Qayyum menganurahkan sifat multi-working, sangat berdikari, apa saja boleh buat kan sis... hehehe...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!