PONTIANAK MESTI SUKA PRODUK NI

28.12.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

PONTIANAK MESTI SUKA PRODUK NI. Ha kau! Tajuk entri paling tak menahan katanya. Pontianak pun suka produk ni.. Produk apa? Sat2 la cheq nak cerita la ni. Almaklum la.. pontianak selalu di gambarkan dengan rambut panjang & kusut masai. Jarang la nak tengok dalam cerita atau filem seram pontianak rambut lurus ala2 rebonding gitu kecuali la dia cuba menyamar jadi perempuan cantik tapi bila dia bertukar jadi pontianak automatik rambut dia kalau semut masuk pun boleh sesat seumur hidup dalam tu. hehehe


Jadi korang yang hadapi rambut kusut, rambut kering, rambut gugur, rambut putus putus sampai bila sikat tu berdiri rambut2 yang pendek. Memang nampak tak rapi langsung kalau ada masalah rambut macam ni. Yelah.. even yang berhijab sekalipun tak bermakna kesihatan & kecantikkan rambut kena abaikan.. ye dak?? Kalau rambut rosak, kulit kepala gatal gatal.. memang jadi tak selesa. Rambut gugur pun masalah jugak. Bukan je menyepahkan lantai rumah.. malah kadang2 boleh menyebabkan rambut tu masuk dalam masakan kita. tak best la pulak tetiba orang nak makan terjumpa rambut dalam makanan kita masak. Silap haribulan orang ingat kita nak menyihir dia pulak.

Aku pun ada masalah rambut sejak dua menjak ni.. Rambut jadi putus2,kering,gugur & jadi kusut jugak. Sebelum ni dah try satu jenama ni.. siap conditioner bagai pun tak jalan. Jumaat lepas aku beli Serum rambut Ginvera Anti Frizz repair serum & Syampu Sunsilk damage reconstruction.. Memang aku jenis suka campur jenama produk. Bila pakai set selalunya memang tak berkesan.


Alhamdulillah gabungan 2 produk ni.. Bila mandi dah kurang rambut gugur.. 50% jugak la kesannya. Dengan penggunaan Ginvera hair serum pulak rambut tak kusut & kering. Sebab dia ada fungsi menyuburkan jugak.. Aku syak dia jugak membantu rambut aku jadi kuat & tak gugur & Syampoo Sunsilk damage reconstruction semestinya memulihkan rambut aku yang rosak.

Serum rambut Ginvera. Bau pun wangi

So, yang ada masalah rambut kering,kusut & gugur boleh try 2 produk ni. Manatau dapat membantu masalah rambut anda tanpa perlu pergi ke yu nam kan.. Harga pun tak mahal sangat. Ginvera Hair serum dalam RM23++ & Sunsilk tu maybe RM11++ kot lupa pulak aku. Nak beli pun senang. Ni aku beli kat guardian je. Yang penting produk ni selamat di gunakan bukan kategori dalam senarai produk haram macam ni >> Risau jugak kalau ramai tak tahu pasal barang yang korang selalu beli ni! Bahaya kot <<

Dengan sekali cucian anda boleh rasa rambut jadi lembut. Kali kedua cucian anda boleh nampak rambut gugur mula kurang

Ni kalau pontianak baca entri ni confirm lepas ni pontianak semua tak menyeramkan lagi. Mesti jadi macam pontianak dalam drama keluarga pontimau.. Pontinak cantik berambut panjang bersinar & rapi. hahahahaha

3 comments:

  1. Akak guna sampoo sunsilk juga suria.. utk rambut yg bertudung katanya.. Alhamdulillah ok..

    ReplyDelete
  2. hehe...sy dah try mcm2 tp rambut susah nk lebat la..huhu

    ReplyDelete
  3. wah bagus ya..boleh cuba ni....kalau serasi teruskan guna ya...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!