PUNCA ARTIS HILANG SERI PENGANTIN

18.12.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

PUNCA ARTIS HILANG SERI PENGANTIN. Marah retis kan aku cakap macam tu. Nak2 lagi retis perempuan. Almaklum la seri ni selalu di kaitkan dengan kesucian seorang wanita tu. Kalau orang dulu2 memang percaya sangat la kalau anak dara masa bersolek untuk nikah tak naik seri tu konon tak ada dara bagai la.. Tapi aku tak kata retis yang tak nampak seri pengantin tu dah hilang dara ke hapa.. Takpe jab je lagi aku kupas & kopek panjang lebar. Sabar.. teruskan membaca.


Tadi tertengok la Gambar gambar Nad Zainal dalam busana hari menikah dia. Alhamdulillah.. selamat pun dia jadi bini orang. Tahniah nad zainal. Tetap cantik macam biasa dok tengok dalam TV cuma tu la.. Aku tengok muka dia dalam gambar hari pernikahan dia dengan biasa dok tengok dalam TV sama je. Cantik tetap cantik tapi dah biasa tengok sangat muka dia macam tu.. Sekadar cantik takde beza dia dalam TV atau masa dia nikah hari ni.

Kalau dah comel.. menangis pun nampak comel jugak. Untung orang comel ni kan. Jeles I hahaha

Mungkin orang kata seri pengantin tu kurang sebab depa ni (golongan retis) dah biasa di makeup cantik2 & orang sentiasa tengok depa dalam rupa solekkan macam tu jadi tak ada apa yang Wow sangat la. Normally kita orang2 biasa ni kan.. Hari penting macam tu la nak menyerlah sikit kecantikkan dari hasil solekkan tapi bagi artis.. memang sentiasa nampak cantik bila di kaca TV. Nak2 biasa dok berlakon babak bersanding bagai. Drama atau filem sekarang kalau adegan kahwin & bersanding ni memang real punya depa makeup pengantin tu. Sekali sekala jer kot pegang watak comot.. Time tu la nampak belemoih (comot) sikit. Mungkin tu salah satu faktor jugak la bila retis ni kahwin, di makeup cantik pun tak berapa nampak seri yang orang akan nampak lain sangat dia pada hari tu.


Tapi bukan semua.. Ada jugak retis yang walau kita biasa tengok muka dia dengan makeup.. Tapi bila kahwin naik seri pengantin dia tu. Tak tau la apa sebab mungkin andam yang makeup tu ada ayat2 tertentu dia amalkan untuk naikkan seri pengantin. Tak mustahil.. Sebab memang ada andam yang amalkan ayat2 penaik seri wajah bila make up kan pengantin.

Tapi takpe Nad Zainal walau pada pandangan mata aku gambar dia nampak sama je dia dengan hari2 biasa aku nampak kat TV tapi tetap comel. Yelah.. retis mana tak cantik. Depa pakai produk semua branded tak main la produk produk macam ni >> AMARAN: Sesiapa pernah atau bakal beli benda-benda ni, korang wajib tahu perkara bahaya ni! << So, dari sudut mana pun tetap la cantik. Jadi korang nak cantik sila guna produk yang selamat & sah. hehehe

Moral of the story.. Nad Zainal tetap comel. Peace Yo! -sumber gambar Beautifulnara -

P/S : Ni cuma pandangan mata aku hokay tak mewakili biji mata sesiapa. Ia juga tidak merujuk hanya kepada Nad Zainal malah kebanyakkan retis aku nampak macam tu. hehehe

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com