RASA BERSALAH KALAU TAK BAGITAHU PENGGEMAR CHOCOLATE BROWNIES

5.12.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

RASA BERSALAH KALAU TAK BAGITAHU PENGGEMAR CHOCOLATE BROWNIES. Perempuan kebanyakkan suka yang manis2 macam chocolate apatah lagi chocolate Brownies ni. Aku ni sikit2 ok la.. Sebab aku pun bukan penggemar chocolate sangat. Sebab tu masa kontroversi tak halal Cadbury aku tak gigih sangat nak makan jugak chocolate tu sebab makan ke tidak tak bagi apa2 kesan pun kat aku. Almaklum la aku kan takut kena kencing manis.. hahahaha... Ye la sangat tu!


Tapi kencing manis bukan halangan pada penggemar manisan ni selagi katanya tak kena potong kaki. Kena terus makan makanan kesukaan sampai ke hujung kaki terakhirnya. Hahahaha... huhuhu bahaya akak2.. acik2.. adik2 Ooi.. Diabetes sekarang nak hinggap tak kira tua muda dah. Walaupun kita penggemar makanan manis macam chocolate brownies sekalipun ambil la secara berpada pada yer..

Tapi ni kalau aku tunjuk kat penggemar Chocalate Brownies ni gamaknya apa reaksi depa. Melopong? Ternganga? tergamam? Terkesima? teruja? terpengsan ke macam mana tak tau la. Mau histeria 5 minit gamaknya. Tapi kalau tak bagitau rasa bersalah pulak simpan sorang2. Almaklum la konsep aku sharing is caring katantnya. takpe hangpa tengok je la kat sini apa yang sampai histeria 5 minit pasal Chocolate Brownies ni >> Yang Wajib Penggemar Chocolate Brownies Tahu Kalau tak Mesti Menyesal <<

Apapun.. pada penggemar Chocolate Brownies lepas clik link kat atas tu bawa2 bersabar yer. Jangan sampai menangis tak berlagu pulak. Itu semua Ujian hidup katanya.. Semua tu nikmat dunia je. Ingat tu.. Makanan yang sedap selalunya tak berkhasiat jadi berpada pada la nak makan sekalipun. Peace Yo!

3 comments:

  1. yummy ... sedap la brownies ni... ni ubat sakit tekat akak nie... hehe

    ReplyDelete
  2. Samalah akak suria..
    Tak gemar yg manis2 sgt..
    Coklat tu mkn tak beriye sgt..
    Memang histeria tengok tu suria ;)

    ReplyDelete
  3. Akak sebenarnya bukan pencinta coklat tapi quite penggemar gula jugalah ^_^ Maklumlah bak dikata, selagi tak sampai jari kaki terakhir, selagi tulah taram. Tapi addiction akak terhadap gula datang bila bendera Jepun berkibar megah aje. Lain masa, takdalah addict sangat!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com