SEMUA NI BERPUNCA DARI LAZADA

10.12.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

SEMUA NI BERPUNCA DARI LAZADA. Semua ni sebab Lazada. Kalau tak kerana Lazada Buat Sale Online Revolution pasti benda ni tak jadi kat aku. Tapi tu la terlajak perahu mungkin boleh undur.. terlajak terjebak ni memang tak boleh nak undur dah. Terpaksa pasrah & redha je la. halalkan apa yang dah keluar tu. hehehe

Lazada Malaysia

Kerana Online Revolution Sale ni aku yang memang jarang sangat nak membeli belah secara online kecuali supplement untuk anak aku tu pun sebab kat luar tak ada jual kali ni memang betul2 terjebak jugak. Untuk Online Revolution Sale ni 4 barang dah aku beli. Aku harap cepat la Berakhirnya Online Revolution Sale ni. Tak sanggup lagi aku.. di hantui dengan perkara yang bernama sale. Tapi Alhamdulillah la.. Walau aku terjebak tapi semua benda yang aku beli sebab nak guna bukan semata mata sebab sale. Cuma ambil kesempatan beli masa sale la.

3 Barang aku dah pernah cerita kat blog.. Yang terbaru 2 hari lepas aku order Samsung Dvd Player. Sebab Dvd player aku ni hidup pun sebab di kuasi saka jer.. Nak play dvd asyik disc error jer. Kalau aku takde dvd player celah mana aku nak tengok dvd kan? PC?.. Tengok kat PC memang tak mengeratkan kasih sayang sesama ahli keluarga. Aku kalau nak tengok movie aku paksa semua yang ada dalam rumah tengok sekali. hahahaha.. Laki aku yang tak berapa minat cerita seram dulu pun dah layan sebab bini dia gila tengok cerita seram. Sebab tu aku suka tengok kat TV.. Salah satu aktiviti untuk mengeratkan hubungan kekeluargaan katanya. walaupun kadang2 aku sorang je tengok yang lain mengiramakan dengkur paling merdu. hahahaa

Nak tengok wayang keadaan tak mengizinkan. Anak aku jenis bukan nak duduk lama2 mengadap benda yang dia tak minat. Tapi kalau yang suka tengok wayang.. Elok juga hangpa dapatkan tiket free untuk tengok wayang bulan sepanjang bulan december ni kat sini >> Jom tengok Macam Mana Nak Dapat Tiket Wayang Free Untuk Bulan Disember Ni << Rugi la dah boleh dapat free nak bayar jugak. Aku kalau anak aku boleh tengok skrin pawagam tu lama2 aku pun nak pi tengok wayang kalau dapat tiket free ni.

Sebab tak boleh.. Maka terembat 1 Samsung DVD player yang tak mahal manapun. RM129 jer.. Cukup la untuk melempias nafsu seram aku katanya. Hahahaha

Satu je aku tak puas hati.. Kata include battery dalam remote tu tapi apsal bateri takde bila sampai. Pentipu sungguh. hahahaha

Aku dah tekad.. Cukup la setakat tu aku bershopping kat lazada untuk tahun ni. Lain kali je la kita bersua kembali yer lazada. Doakan aku semoga kuat Iman menghadapi jualan2 murah tak kira kat memana pun. Cukup lah.. Aku tak nak jadi orang yang gila shopping hahahaha. Apapun lazada paling best delivery memang pantas macam lipas kudung. Aku order malam 8 dec... Tadi dah sampai barangnya.

2 comments:

  1. Hihihihi...sesekali shopping ye...

    ReplyDelete
  2. Salam kak suria, alhamdulillah dah sampai barangnya. heheheh Join la contest dekat blog iday. Hehehehe alang2 dah buat artikel lazada kan. hehehe

    Kalau bertuah, boleh menang AirAsia Big Points and cash sehingga RM600. Ada 12 pemenang iday nak bagi hadiah ni. hehehe

    http://www.sayaiday.com/2015/12/blogger-contest-hadiah-30-ribu-airasia-big-points-RM600-cash.html

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!