TAHNIAH.. HANIS ZALIKHA HAMIL 4 BULAN

19.12.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

TAHNIAH.. HANIS ZALIKHA HAMIL 4 BULAN. Lepas kahwin jarang2 dengar cerita pasal Blogger yang terjerumus dalam dunia retis hanis zalikha. Semua tahu suami dia juga seorang pelakon yang kacak terpacak, Hairul Azreen. Tadi sempat terbaca update dari Media Hiburan Online yang katanya hanis zalikha dah mengandung 4 bulan.


Tahniah & Alhamdulillah.. Moga kandungan hanis zalikha selamat sehingga hari baby menjengah dunia. Kejab lagi mesti ramai yang komen tak sabar nak tengok muka baby hanis zalikha kan. Sabaq noh.. tunggu 5 bulan lagi. tak lama dah tu.. 5 bulan sekarang kadang2 rasa macam 5 minggu jer.


dah 4 bulan mesti mengidam nak makan macam macam kan hanis? gamaknya ada tak mengidam makan laksa? Kalau mengidam makan laksa boleh la hairul bawak hanis try laksa laksa ni >> 9 Jenis Laksa yang mungkin ada belum cuba << Selera orang mengandung ni memang macam magic sikit. Almaklum orang mengandung kan. Kadang2 orang mengandung ni boleh suka makan apa yang selama ni dia tak suka makan & Benda yang jadi favorite dia sebelum mengandung tak mustahil boleh buat dia jadi benci & mual walau hanya terbau je pun. Semua jadi terbalik. Tapi kalau makan benda2 yang ada rasa masam, masin macam laksa.. kadang2 boleh menghilang rasa mual & nak muntah.

Apapun.. semoga semuanya di permudahkan untuk pasangan Hanis zalikha & hairul Azreen. Moga hanis sentiasa sihat jer sepanjang mengandung & semoga hairul di beri kesabaran melayan kerenah ibu mengandung. Almaklum la.. orang mengandung ni kadang2 banyak kerenah tapi sesetengah orang la. Sesetengah orang tak pun.. hehehe

4 comments:

  1. Wahhh..congratss Sis Hanis, moganya dpt lah beliau baby yg kiut miut

    ReplyDelete
  2. Tahniah lah ye Keknis ngan Hairul.Moga dpt baby yg sihat dan comel. Selamat jadi ayah dan ibu...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!