TAK MUSTAHIL KAT IKEA AKAN ADA MENU NI NANTI

29.12.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

TAK MUSTAHIL KAT IKEA AKAN ADA MENU NI NANTI. Ikea selain orang bershopping barang keperluan rumah macam perabot,sofa,peralatan dapur,pinggan mangkuk,aksesori untuk deco rumah bagai.. Salah satu tarikan di Ikea adalah meatball dia. Sesiapa je yang pergi makan meatball majoriti mesti tak lepaskan peluang ambil gambar meatball tu. Betapa popular Meatball kat Ikea yang ramai peminatnya. Kalau makan meatball wajib ambil gambar katanya.. Tak ambil gambar nanti takde bukti makan meatball. hahahaha


Macam biasa la aku ni kan selera kg.com kan.. So meatball2 ni memang tak pernah rasa. Nak2 lagi asben aku tak makan haiwan berkaki empat. Memang sedap macam mana pun dia takkan makan.. Bila dia tak makan dengan aku2 pun ikut tak makan. Lagipun dah lama aku sendiri tak makan daging. Bila makan sampai aku rasa pelik dah sekarang. Punya sehati sejiwa kami laki bini kan? hahahaha

Selalu ke Ikea kami just pandang & berlalu je kat foodcourt tu.. Memang berebut2 orang nak makan kat situ. So, dalam suasana berebut tu rasa tak enjoy pulak kalau nak makan. Takpe la.. makan karipap telur Ikea pun jadi la katanya. hahaha.. Almaklum la selera kg.com katanya.. Karipap je la kena dengan taste.

Sebab Ikea terkenal dengan menu Meatball dia.. Ni mungkin jadi sumber Inspirasi pada Ikea untuk jual menu baru pulak. Sapa tahu kan?? Sebab dia punya trademark Meatball mungkin lepas tengok video ni Ikea terus memperkenalkan menu baru gabungan Makanan Melayu & Barat macam ni >> Menu Ni Memang Nampak Gila Tapi Percayalah Sangat Kreatif <<

Tak salah pun kalau Ikea nak jadikan ia sebagai menu baru. Yelah.. Asyik makan meatball jer pun bosan so boleh upgrade meatball tu kepada menu yang lebih menarik macam tu, kan? Korang kalau ada idea untuk mengabungkan 2 makanan menjadi satu menu macam chef ni.. boleh sahut cabaran ni & peluang menang hadiah menarik. Nak tengok clik sini >> Cabaran Cipta gabungan memasak Dari 2 menu berbeza menjadi 1 menu <<

3 comments:

  1. tak pernah lg rasa meatball ikea tuu..

    ReplyDelete
  2. ooo..tak makan haiwan berkaki 4 rupanya..beza dengan suami akak..haiwan berkaki 4 ni la kegemaran dia.hehhe

    ReplyDelete
  3. Sy ni IKEA pun tak pernah pergi... Hehe... Apatah lagi nak merasa meatball ikea yg fofular tuh...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!