TERGAMAK KE MINUM KOPI 3D MACAM NI

2.12.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

TERGAMAK KE MINUM KOPI 3D MACAM NI. Dulu kopi ni sinonim dengan orang tua. Tapi sekarang tua muda miskin kaya suka minum kopi. Baru2 ni balik rumah in law terkejut aku adik ipar suap anak dia yang baru 6 bulan minum kopi. Mak Aii.. berani sungguh depa suap bukan2 kat anak umur 6 bulan. Aku dulu memang straight abis.. Ikut rules tu nak bagi anak makan atau minum apa2. Yelah.. Aku besarkan anak sendiri. Rujukan aku selain misi2 kat klinik setiap kali check up.. google la.

Sumber Google. Sekadar Hiasan

Jadi kesimpulannya kopi ni bukan je orang dewasa malah baby pun suka. hahahaha... Sebab kopi ni dah semakin ramai penggemar maka macam2 jenis kopi sekarang ada. tak cukup dengan flavor kopi tu.. Kopi yang nak di hidangkan pun ada macam2 jenis seni kreatif di hasilkan. Bila tengok kopi 3D ni di hidangkan aku terfikir jugak gamaknya sanggup ke nak minum. Kalau korang pun rasa macam tak sampai hati nak minum jugak kalau dah kopi macam ni >> Secawan kopi 3D yang buat orang tak sanggup nak minum <<

Minum kopi ni sebenarnya tak elok jugak untuk kesihatan  sebab ada kafien. tapi sebab kopi juga antara minuman yang buat penggemarnya jadi ketagih & sukar untuk mengubah tabiat minum kopi walau memudaratkan kesihatan maka ada pulak yang hasilkan kopi tanpa kafien untuk memastikan penggemar kopi menikmati kopi yang sihat. Katanya dengan minum kopi bebas kafien ni dapat mengurangkan risiko diabetes 2 kali ganda dari kopi biasa. Jadi penggemar kopi yang rasa nak mencuba kopi bebas kafien ni boleh tengok kat sini >> Inilah Kopi Bebas Kafien Yang Memberi Manafaat Kepada Penggemar Kopi <<

Jadi penggemar kopi lepas ni tak payah susah hati lagi nak minum kopi sebab dah ada kopi bebas kafien. Nak2 lagi di hidang dalam bentuk 3D.. silap tak jadi minum terus walau bebas kafien pun. hahahaha...

4 comments:

  1. betul tu..skang dah macam-macam dah produk tanpa kafein..

    ReplyDelete
  2. Comei sangat..akak x sampai hati pulak nak minum..

    ReplyDelete
  3. saya pengemar kopi ..dan sehingga sekarang suka minum kopi dengan keadaan terkawal..2 cup perday

    ReplyDelete
  4. Nasib baiklah akak ni bukan penggemar teh. Akak mengeteh aje tahulah.... 3D tak 3D, ada kafein ke takda, akak tetap juga tak suka kopi. Agaknya kalau harga secawan kopi sama macam harga sekotak rokok, ketagihan tu boleh berkurangan tak? Cer Suria kupas kopek isu ni ....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!