VIRAL! BIADAP.. PAMPERS KOTOR LETAK ATAS PINGGAN

30.12.15 Suria Lekatlekit 0 Comments

VIRAL! BIADAP.. PAMPERS KOTOR LETAK ATAS PINGGAN. Kita ni kalau boleh benda kotor tak kira la yang sendiri atau yang anak anak punya tak nak orang lain tertengok atau ternampak. Rasa malu jugak la. Nak2 lagi pampers @ diapers yang dah guna ni. Sebolehnya hormat pandangan mata orang lain.. Walaupun kita tak rasa geli dengan sisa2 kumuhan yang anak kita buang tapi tidak orang lain. Setiap orang dia memang tak rasa geli anak dia punya tapi tetap geli tengok najis anak orang termasuk aku.


Ternampak Beautifulnara post satu screenshot. Tak tau la kejadian ni berlaku kat mana yang pasti sebuah tempat makan.. samada restoran atau kedai makan atau kat mana tak sure. Tak tau la makhluk Allah mana la jenis otak mungkin tersilap pasang kat lutut kot.. letak pampers @ diaper anak dia yang dah bersisa kumuhan dalam pinggan yang dah habis makan. Spesis macam ni mungkin spesis yang guna tandas awam malas nak flush & tak malu biar najis dia orang tengok. Nak confirm tak berani tapi kalau spesis pengotor tahap macam ni memang peratus perangai macam tu memang tinggi.


kau fikir pekerja restoran @ tempat makan tu pencacai kau ke? Hope benda ni viral sampai orang yang buat tu tengok & baca post & komen tentang kebiadapan & sikap pengotor dia. Walau orang tak tahu siapa dia.. hope dia rasa malu dengan perbuatan dia tu. Kalau kat luar pun pengotor tahap macam tu.. Jangan pelik la orang2 macam ni kalau pergi rumah dia jumpa merata sudut pampers kotor anak dia. Jenis macam ni asal sempat jer dia buang.. Tak tau la yang buat macam tu mak ke bapak dia.. Tapi jelas nyata perangai pengotor depa ni.

Spesis pengotor macam ni even buat menu simple macam ni pun >>  Menu Paling Mudah & kreatif gabungan Pau & Meatball<< was was aku nak makan. Sebab tahap pengotor dia ni memang mampu buat rasa kembang tekak sampai nak telan pun tak lepas. Nak2 lagi kalau dia masak pau meatball ni.. mesti terbayang najis anak dia. hahahaha

Moral of the story..  Kalau spesis pengotor sila buat kotor rumah sendiri sudah jangan bawa sampai ke restoran orang. Simpan sikit rasa malu tu pada orang lain.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com