FENOMENA RASHID YANG RAMAI MASIH TIDAK TAHU

13.1.16 Suria Lekatlekit 3 Comments

FENOMENA RASHID YANG RAMAI MASIH TIDAK TAHU. Fenomena Rashid kini melanda. Ada yang dah sedia maklum siapa Rashid.. Ada yang lambat sikit dia blur lagi siapa rashid tu. Rashid sekarang menjadi trending kat media sosial.. Ramai dok cakap pasal Rashid ni. Rashid ni budak baik tapi sarcasm sikit la tapi niat dia baik mengingatkan pengguna media sosial agar tak termelakukan benda yang boleh merosakkan diri sendiri. Dia lebih kurang Amran Fans cuma bahasa dia lebih sopan santun umpama lelaki melayu terawal. hehehe


Bagi yang dok blur lagi siapa Rashid.. meh sini aku nak perkenalkan Rashid buat korang semua.


Rashid akan muncul di news feed korang setiap hari lepas ni dengan kata kata nasihat yang berguna. Jadi marilah ramai2 kita #JadilahsepertiRashid walaupun dia kartun tapi dia lebih bijak dari yang rupa manusia tapi perangai macam kartun hehehe




Siapa pencetus Rashid ni.. Entah la. Mungkin akan menjadi misteri macam Amran Fans jugak. tapi apa ada hal kan.. Sapapun dia tak penting yang paling penting mesej yang di sampaikan si Rashid ni. Rashid muncul kerana manusia sekarang terlalu obses nak menunjuk semua perkara di media sosial jadi kemunculan Rashid ni lebih kepada menyedarkan manusia yang kadang2 tak perasan dia buat silap.


Moral of the story.. Rashid tidak merokok, Rashid bijak kalau anda masih hisap rokok terutama rokok ni >> Inilah Rokok Paling Bahaya Dalam Dunia << Anda rasa patut rasa malu dengan Rashid. hahahaha

3 comments:

  1. baca entry ni ..lepas tu scroll ke bawah kat "you may also like" ..keluar entry diana pulak..hahhah..

    ReplyDelete
  2. Untung la Rashid tetiba jadi glamour...ahahaa...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!