GAMBAR AZNIL HJ NAWAWI DI MANIPULASIKAN OLEH PEMINAT

13.1.16 Suria Lekatlekit 3 Comments

GAMBAR AZNIL HJ NAWAWI DI MANIPULASIKAN OLEH PEMINAT. Macam macam ragam peminat sekarang. Suka suka hati dia je jadikan retis duta tak berbayar dia kan. Senang la kerja macam tu. Jumpa artis kat luar kemudian minta nak bergambar kemudian gunakan gambar tu untuk melariskan perniagaan yang di buat. Konon macam retis tu dah terlibat dalam perniagaan yang dia sertai. Nak2 lagi yang jenis MLM ni.


Berani sungguh depa noh.. banyak sangat ke duit kalau tetiba retis yang sentap guna lawyer untuk saman. Nasib baik paknil just bagi warning supaya jangan gunakan gambar dia untuk mempromosikan perniagaan peminat dia ni. Yelah.. orang tua ni selalunya macam tu la.. Dia bagi peluang dulu takde terus nak terjah surat saman bagai kan.

Tapi yang si peminat tu nampak sangat la kau ambil kesempatan. Walaupun depa retis kita sebagai peminat tak boleh suka2 hati nak guna nama depa. Dah tu menipu pulak. Bukan apa buatnya dia tu penipu.. Tak pasal pasal pulak retis yang tak tau apa2 tu tempias kena. Yelah.. Artis kan golongan yang di kenali. Apa2 yang berlaku memang cepat sangat orang sebarkan kalau pasal artis ni.


Atas desakan hidup macam macam orang buat nak cari sumber pendapatan lebih. Yelah semua pun dah mahal2.. Satu kerja tak cukup kata Ahamad Maselan. Kena buat dua kerja. Bila kerja kena cari downline bagai ni guna pelaris muka retis la kot2 laku sikit kan. Tapi tu la bila muka retis yang dia jual tu tak dapat kebenaran dari pihak retis tu sendiri tu dah menjadi kesalah besar.

Kalau dah takde sangat cara nak cari side income dengan lebih mulia meh la try join Giveaway ni kot2 nasib baik menang hadiah bernilai RM2000 >> THE BIG #TREATMESAYS GIVEAWAY << Kita usaha cara baik, Insya Allah rezeki yang kita buat pun lebih berkat. ye dak..

Moral of the story.. Menipu macam ni tak kemana pun. Bila kantoi gambar tersebar orang tengok kan dah tak tau nak sorok muka celah mana.

3 comments:

  1. dengan aznil depa ni berani la...kalau anak jantan cuba buat kat diva AA kite tengok camne...hahaha...sampai tujuh keturunan makan tak abis

    ReplyDelete
  2. Jangan ambil kesempatan pada orang..nanti orang hilang kepercayaan pada kita..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!