GHAIRAHKAN PERCUTIAN DENGAN 'BARANG BAIK PUNYA' NI

7.1.16 Suria Lekatlekit 4 Comments

GHAIRAHKAN PERCUTIAN DENGAN 'BARANG BAIK PUNYA' NI. Tu dia.. Barang baik apa tu. Jeng jeng sangat tau tajuk entri ni. Barang baik ni bukan sebarangan barang tau.. Kalau nak pergi bercuti ada 'Barang Baik Punya' ni confirm nikmat percutian anda akan jadi lebih berganda. Keghairahan bercuti mungkin melonjak ke level yang lebih tinggi dari biasa. Jadi jangan lepaskan peluang membongkar apakah barang baik punya yang aku maksudkan ni.


Nak pergi holiday .. Sudah pastinya kita nak semua barang yang di bawa berfungsi sepanjang kita bercuti. Gamaknya kalau ada poket doremon.. Orang nak bawa poket doremon je sebab senang. Semua ada dalam tu. Kalau tertinggal barang pun.. keluarkan pintu ajaib balik je kerumah ambil. Tapi Doremon tu wujud cuma dalam imaginasi pereka dia je. Mana ada dalam realiti kehidupan kita ni.

Tapi ada satu barang 'baik punya' ni yang mempunyai banyak fungsi ketika anda bercuti. Memang bermanafaat jugak la dia sepanjang percutian anda sebab dia bukan buat satu kerja malah boleh buat macam2 kerja untuk anda. Walaupun kecanggihan dia tak sampai tahap doremon tapi sipi sipi doremon tu ada la sebab ia berkaitan teknologi jugak. Senang di bawa kemana mana tanpa ada masalah.

Ni kalau sesapa ada 'barang baik punya' ni confirm rasa nak bercuti sepanjang tahun. Jadi kalau korang nak tahu apa benda 'Barang Baik Punya' ni.. Baik ke tidak dari sudut penilaian anda meh tengok kat sini >> Inilah 'Barang Baik Punya' Yang Memudahkan Percutian Anda << Kalau dapat seketul ni pun best. Tapi macam biasa la..Barang baik bukan semua mampu milik. Hahahaha

Moral of the story.. Nak barang baik kau pun kena usaha yang lebih baik. Kalau usaha kau pun ala kadar maka yang dapat pun ala kadar. Barang baik pun kadang2 jadi kemudaratan balik kalau guna cara tak betul. Walaupun barang baik ni katanya memudahkan anda dalam banyak perkara ketika bercuti tapi kalau terlebih guna mungkin percutian anda jadi percutian 'Najwa Latif je.. kenapa najwa latif sebab najwa latif je nyanyi lagu ada lirik.. kosong..kosong..kosong... hahahaha

4 comments:

  1. bercuti bag packer pun best wlupun uangnye ciput ...hehehe

    ReplyDelete
  2. Gempak tajuk posting ko kak. hahah #LakarHidupSendiri @ http:/www.fauzisabri.com

    ReplyDelete
  3. Bekenan jugak nak merasa barang baik nih..heheh...kena tulis review balik nampak nya nih..baru merasa kot..ekekek..

    ReplyDelete
  4. Ingatkan apalah dia barang sikit punya baik tu. Terus terkedu lantas terpendeklah komen kali ini. Hahaha!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!