INI YANG BUAT ORANG MARAH DENGAN AIR ASIA

15.1.16 Suria Lekatlekit 2 Comments

INI YANG BUAT ORANG MARAH DENGAN AIR ASIA. Apa kes pulak orang marah dengan Air Asia ni lekatlekit Ooi.. Rasanya depa takde buat apa2 masalah dengan penumpang atau pun rakyat Malaysia. Sapa kata Air Asia takde salah.. Nampak je macam tak salah tapi tetap bersalah ok bila benda2 macam ni berlaku di zaman GST berleluasa. Bagi aku Air Asia tetap bersalah!!


Sapa tak marah kalau macam ni punya offer kan?  Rasa nak bakar semua flight Air Asia jer tau.. Zaman gawat macam ni la dia nak buat macam2 promosi yang buat orang rasa 'kecik' je tengok Air Asia ni. Nak suruh orang korek tabung syiling ke hapa. Do tayang2 benda macam ni memang meminta sangat la Air Asia ni kan.

Nak bayar tambang bas pun orang merungut apatah lagi nak bayar tambang tiket flight pergi Oversea walaupun semurah di luar logik akal macam ni >> Biar Betul Tiket Ke Hongkong Sermurah Ni?? << Menangis bawah bantal tau dok tengok promosi Air Asia ni. Best la mana2 blogger yang dapat tajaan travel dengan Air Asia di zaman gawat macam ni kan. At Least dapat melancong free katanya.

Tapi memang geram jugak la Air Asia.. Tunggu la nilai ringgit naik balik, GST di hapuskan, harga minyak turun & gaji naik baru la promosi macam ni. Kot2 boleh tumpang membeli belah tiket flight katanya. Time2 sekarang ni.. Rasa nak pergi bercuti dalam Malaysia je. Almaklum.. orang kebanyakkan macam den ni.. Mana mampu ye dak? hahahaha

Moral of the story.. Air Asia please jangan nak menggugat nafsu serakah orang sangat dengan offer2 bagai nak gila tu. menitis air mata di pipi katanya setiap kali tengok promosi Air asia.

2 comments:

  1. sekarang nak berbelanja..nak berjalan-jalan pun perlu saringan banyak kali..hihihihi...

    ReplyDelete
  2. memang murah.
    tapi bila da berpakej dgn anak2 ni, tak le brape murah ha ha...
    kena berkira-kira gaks :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!