INILAH 4 ARTIS YOUTUBE MALAYSIA PALING POPULAR

8.1.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

INILAH 4 ARTIS YOUTUBE MALAYSIA PALING POPULAR. Sekarang ni nak jadi retis..op's artis. Sebut retis nanti Fizo omar marah dia kata macam menganjing kalau sebut retis.. Sambung balik cerita artis youtube. Nak jadi artis sekarang tak perlu keluar TV, pawagam bagai.. Anda boleh jadi selebriti hanya dengan mempopularkan diri dia youtube. Kadang2 populariti artis youtube ni lebih dari artis yang muka dok keluar tv tu. Kalau depa buat video yang ada unsur lakonan untuk menyampaikan mesej.. Lebih talent dari heroin drama Cinta Si wedding Planner tu.

Sumber Google

Sebab bakat depa bukan ada sapa yang cungkil tapi depa ketengahkan sendiri di alam maya. Alam maya ni kalau apa yang kau persembahkan tu best memang la jadi viral. Tak perlu publisiti dari media cetak atau elektronik. Tu baru kategori bakat semulajadi bukan macam pelakon2 baru yang bersepah dalam drama melayu sekarang ni.. Bakat semulajadi tak ada yang ada bakat tak berapa menjadi jer.

Tapi antara 4 artis youtube Malaysia paling popular ni.. Kagum aku jugak dengan minah slamber seorang ni sebab dia satu satunya artis youtube wanita yang tersenarai. Dia selalu buat video2 dengan menggunakan loghat Utara. Dia memang slamber boleh berlakon komedi selain orangnya pun comel. Dia pun ada keinginan nak terlibat dalam bidang perfileman. Nak tahu siapakah dia meh tengok kat sini >> Pernah tak tengok video dari mana-mana YouTuber hebat ni? Awesome gile! <<

Nak jadi macam mereka? Cuba buat sesuatu yang menarik,kreatif & bermesej.. Insya Allah mungkin satu hari nanti hangpa pun boleh popular macam depa.

1 comment:

  1. Tak dapatlah akak jadi retis youtube! First, faktor umur. Second, bakat tiada. Dan banyaklah lagi faktor kalau nak letak kat sini. Makanya akak memang tak pasang azam pun nak jadi artis youtube terpopular ^_^

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!