MAJLIS SANDING PENGANTIN ISTIMEWA MULA DI VIRALKAN

9.1.16 Suria Lekatlekit 7 Comments

MAJLIS SANDING PENGANTIN ISTIMEWA MULA DI VIRALKAN. aku ada dapat jemputan dari pengantin comel nan sorang ni tapi di sebabkan suami tak free hari ni so aku duduk rumah je tak kemana mana. Memang ada bagitahu asben tapi sebab sabtuday selalu memang asben aku tak free sangat. Kalau Ahadday maybe boleh jugak terjah ke Melaka meraikan pasangan pengantin sama cantik sama comel ni.


Tahniah Sukur Ibrahim kawan blogger & kawan alam maya saya.. Tengok fanpage2 popular mula memviralkan majlis persandingan Sukur & pasangan kat media sosial termasuk selebriti TV3 Ahmad Fedtri yahya jugak berkongsi gambar di majlis persandingan Sukur. Wah.. dah di ambang jadi orang popular dah Sukur.. Retis pun datang ke majlis dia.


Terharu tengok senyum bahagia Sukur.. Berbunga2 wajah mempelai katanya. Berkembag mekar macam hiasan bunga2 kat pelamin depa jugak. Yelah.. sapa yang tak happy ye dak. Kawen suka sama suka bukan kawen macam dalam tipikal2 drama2 melayu sekarang. Asal kawen je mesti kena paksa atau terpaksa atas sebab sebab tertentu. Tapi Sukur & wani kahwin atas dasar mencinta antara satu sama lain.. Mana tak bahagia, ye dak??


Jodoh.. Adalah Pilihan & Rahsia Allah. Jadi tak perlu terlalu risau tentang Jodoh yang Allah masih rahsiakan.. Sampai satu saat, Insya Allah ia hadir dalam seribu rahmat.


Pada Sukur & wani Kalau nak pergi honeywoon nanti jangan lupa bawa 'Barang Baik Punya' Ni bersama tau. Sebab Barang Baik ni nanti akan banyak membantu korang berhoneymoon dengan lebih bahagia. Mesti korang nak tau apa 'Barang Baik' ni kan? meh tengok sini >> Barang Baik ni Mesti Bawa Ketika Pergi Bercuti <<

Apapun.. semoga majlis berjalan lancar seperti perancangan & semoga menikmati kehidupan rumahtangga yang bahagia & saling lengkap melengkapi kekurangan & kelebihan masing masing. Tahniah.. Selamat Pengantin baru Sukur & wani. ‪#‎sukurwaniweddingday‬


7 comments:

  1. hebatnya Allah... jodoh petemuan ajal mautsemua rahsianya kan sis :)

    ReplyDelete
  2. SEMOGA BAHAGIA SMPAI ANAK CUCU :)

    ReplyDelete
  3. Pengantin lelaki tu pernah datang sekolah aina jadi motivator jemputan. Memang best, suka buat lawak lak tu :)

    ReplyDelete
  4. SubhanAllah...alhamdulillah...tahniah...

    ReplyDelete
  5. kalau dah jodoh...tahniah pada pasangan pengantin baru...moga berbahagia sampai ke akhir hayat...moga tabah mengharungi onak duri alam rumah tangga

    ReplyDelete
  6. Selamat pengantin baru buat mereka berdua. Semoga berkekalan hendaknya. Wah, kawan awak dah jadi blogger retislah ni ya, Suria ^_^

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!